Deodorant steen
SMPL Skincare
€8,00
Lotion
SMPL Skincare
€24,00
Multi balm
SMPL Skincare
€21,00
Wash
SMPL Skincare
€22,00

SMPL Skincare

USE LESS. CARE MORE.

SMPL Skincare is voor iedereen die houdt van 100% natuurlijke en eerlijke ingredienten.De producten bevatten geen chemische toevoegingen zoals parfums, synthetische ingredienten, esentiele olien en schadelijke conserveermiddelen.

SMPL Skincare gebruikt natuurlijke ingredienten van hoogwaardige kwaliteit, die daarom van toegevoegede waarde zijn voor je huid.

Ingredienten die niets toevoegen, zullen ook niet voorkomen in de producten van SMPL Skincare. Voor wat betreft de keuze van ingredienten, productie en de verpakking van het product staat het belang van de huid als ook die van onze planeet voorop.

De bio based tubes zijn van suikerriet, de flessen van gerecycled plastic en het gebruikte karton van gerecycled papier.

Puur plant power it is. Fijn voor jezelf en ook voor moeder natuur.

SMPL Skincare natuurlijke huidverzorging, bevat en doet precies wat je nodig hebt. De producten zijn dus voor iedereen, multitaskers dus.

Is je huid gevoelig, droog of tegen andere huidproblemen aanloopt, SMPL Skincare past bij iedereen, alle huidtypes, huidcondities en is er voor de vrouw, man en de kids; geen onderscheid.

 

SMPL Skincare Lichaamsverzorging

 

Deze Lichaamsverzorgingslijn bestaat uit een viertal producten, die allen 100% natuurlijk zijn, vrij van parfum, zepen en uiteraard vegan.

Deodorant steen: SMPL Skincare Deodorant is zonder alcohol, aluminium en parabenen en elimineert de bacterien. De natuurlijke zouten voorkomen dat de bacterien zich vermenigvuldigen, het blokkeert de porien niet en is 24 uur werkzaam.

Lotion: Een sterk hydraterende Lotion die werkt als bodylotion, conditioner, of als handcreme en bevat aloë vera, kokosolie en abrikozenpitolie.

Multi balm: geschikt voor alle droge plekken, zoals de lippen, wangen, wenkbrauwen en handen bij een droge of schrale huid is de vegan balsem de redder in nood! Het herstelt, beschermt en voedt de huid.

Wash: een multifunctionele wash met kokosolie, aloë vera en abrikozenpitolie om mee te douchen, je haren te wassen of als handzeep te gebruiken. 

 

SMPL Skincare kopen

 

Bij Care for Skin bestelt u de producten van SMPL Skincare snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de SMPL Skincare specialist online.