Valentijn

 

Het is bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde. Vier dit jaar de liefde.
De liefde voor die ander, voor elkaar of voor jezelf. Verras jouw Valentijn daarom met een mooi en liefdevol cadeau:
Prachtige make-up of een fijne gezichtscrème. Inspiratie nodig? Wij geven je 10 tips:

 

Geschenkset

 

1. Geschenkset

Met een geschenkset zit je veilig. Iedereen vind dit leuk om te krijgen. Vaak zitten er meerdere producten in een set en soms krijg je er gratis extraatjes bij. Weet je het favoriete merk van je partner? Dan wordt het helemaal makkelijk. Vrijwel elk merk heeft geschenksetjes in haar assortiment. Wil je iets minder 'standaard'? Stel dan je eigen setje samen met de producten uit onze webshop. Kom je er niet uit? Wij helpen je natuurlijk graag!

Bekijk hier onze geschenksets

 

Gezichtsbehandeling voor hem

 

2. Thuisbehandelingsset voor hem

Steeds meer mannen ontdekken de geheimen van een goede gezichtsverzorgingsroutine. Waar veel mannen vroeger los gingen met de potjes van hun partner, hebben de meeste mannen tegenwoordig hun eigen gezichtsverzorgingslijn in de badkamer staan. Wij weten dan ook zeker dat je man heel blij zal zijn met heerlijke producten speciaal afgestemd op de mannenhuid.

Bekijk hier alle thuisbehandelingsets voor de man

 

Massage

 

3. (Duo) massage

Geef jouw Valentijn de ultieme ontspanning cadeau, een massage! Breng de kinderen naar de oppas, dim het licht, zet een fijn muziekje op, steek een fijne geurkaars aan, warm de kamer op en geef die ander een fijne lichaamsmassage cadeau. Masseren is een fijne manier om tijd met elkaar door te brengen en het helpt je optimaal te ontspannen. Je geliefde voelt zich na een massage als herboren!

Bekijk hier alle massageoliën

Bekijk hier onze massage olie top 10

 

American Pancakes

 

4. Maaltijd

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een recept samengesteld voor een 'lekker toetje'. Met dit recept voor American Pancakes heb je zowel een gezond ontbijt (op bed) te pakken als een lekker nagerecht. Helemaal fijn: door de vele antioxidanten in de blauwe bessen zorgt het letterlijk voor een 'lekker toetje'.

Bekijk het recept hier

 

Samen

 

5. Genieten doe je samen

Reserveer een middag in jullie agenda, zorg voor een zachte scrub, een fijn maskertje, en heerlijke gezichtsverzorging. Neem de tijd voor elkaar en luister naar elkaar. Wees in het moment en geniet! Speciaal voor jullie hebben we duo setjes samengesteld.

Bekijk de duo setjes hier

 

Kleimasker

 

6. Klei(ne) moeite

Ook wanneer je eigenlijk niet aan Valentijnsdag doet is het leuk om die ander te verrassen en fijn om verrast te worden. Klei zuivert de huid, heb je wel eens gedacht aan een heerlijk kleimasker? Daar knapt elke huid van op!

Bekijk hier alle kleimaskers

 

Geurkaarsen

 

7. Romantisch thuis

Thuis is de plek waar je jezelf kunt zijn. Wanneer je thuis komt wil je niet ook nog eens bezig zijn met het huishouden. Doe je partner een groot plezier en zorg voor een opgeruimd en schoon huis. Zorg dat de afwas is gedaan, haal de stofzuiger door het huis, zorg voor een fris bed, ruim het speelgoed van de kinderen op en als je nog energie over hebt: maak haar lievelingseten klaar. Wanneer je dan toch bezig bent, steek een gezellig kaarsje aan en zet geurstokjes neer voor een optimale beleving.

Bekijk hier alles voor in huis

 

Singles

 

8. Self-love voor singles

Niet iedereen heeft een partner, soms is het ook gewoon heel fijn om alleen te zijn. Te doen waar je zin in hebt en aan niemand verantwoording te hoeven afleggen. Wij begrijpen dat. Hoe fijn is het dan om jezelf lief te hebben en je huid goed te verzorgen? Voor een goede, huidverbeterende behandeling hoef je je huis niet uit. Wij hebben diverse sets samengesteld, zodat je thuis, in je eigen omgeving je huid kan verbeteren. 

Bekijk hier onze thuisbehandelingssets

 

Yoga

 

9. Health & Beauty

Niet alleen de verzorging van je huid laat je stralen, je zult er ook goed voor in je vel moeten zitten. Zorg dus ook goed voor de innerlijke gezondheid. Zijn je vitaminegehaltes wel op pijl? Misschien is het tijd het één en ander aan te vullen met voedingssupplementen. Zorg daarnaast voor voldoende beweging. Nu we vaker thuis zijn schiet die beweging er vaak bij in. Neem een fijne (online) yoga les, of ga touwtje springen in de tuin :)

Bekijk hier alle supplementen

 

Self love

 

10. Hou van jezelf

Het grootste cadeau dat je een ander kunt geven is om van jezelf te houden. Van jezelf houden is de basis van een gelukkig en positief leven. Wanneer je niet van jezelf houdt, is het bijna onmogelijk om te ontvangen. Complimenten, aandacht, liefde en cadeaus.

Hou van jezelf en zorg goed voor jezelf.