Maak een spa van je huis met Marie Stella Maris

door Anja van Dijken
24 Oktober 2022

In de herfst kan het buiten flink waaien, regenen, koud en guur zijn, maar de dagen kunnen ook nog flink gevuld zijn met zonnige momenten.

Die zonnige periodes, daar weten we ons vaak wel raad mee, maar als het koud en guur wordt, dan is het even wennen. Een nieuw jaargetijde, opnieuw je draai vinden in huis en hoe fijn is het dan om van je huis een echte spa te maken.

Marie Stella Maris kan jou hierbij helpen. Premium essentials om goed voor jezelf te zorgen, om zo een goede relatie met jezelf en anderen te kunnen onderhouden. Jouw huis als een real spa! Welkom in de wereld van Marie-Stella-Maris.

 

Hoe maak je van je huis een spa!

Het klinkt heel groots, maar niets is minder waar. Je kunt op een eenvoudige manier tot de fijnste en meest bijzondere momenten komen. Het is een kwestie van een beetje voorbereiden en simpelweg doen.

We geven je wat tips, zodat je goed voorbereid bent als die zondagmiddag zich aankondigt, dat je nergens heen kunt of wilt. Buiten is het niets waard, maar binnen, whoh, jouw huis is als een echte spa!

Het is als een recept, volg het stappenplan en je zult genieten!

Dit zijn de ingrediënten waar je niet omheen kunt:

 • Muziek waar je je relaxed bij voelt.
 • Jouw favoriete Marie Stella Maris Geurkaars.
 • Je favoriete thee.
 • Huispak.
 • Masker voor je gezicht, een masker, zoals het nachtmasker, deze hoef je na het aanbrengen niet meer te verwijderen, kan heel fijn zijn en echt een ontspan momentje voor jezelf.

 

Marie Stella Maris Geurkaars Courage des Bois
Marie Stella Maris Geurkaars Courage des Bois

 

Zo bereid je jouw spa moment thuis:

 1. Zorg voor een opgeruimde badkamer en dat de mensen om je heen hun eigen bezigheden hebben en trek je lekker terug in je badkamer. Reserveer alvast je eigen slaapkamer of een hoekje op de bank voor jezelf.
 2. Steek de Marie-Stella-Maris Geurkaars aan in je badkamer. Deze zorgt niet alleen voor een heerlijke geur en sfeer, maar ook voor mooi licht.
 3. Maak je slaapkamer in gereedheid en laat van dezelfde geurlijn de Marie-Stella-Maris Geurstokjes zijn voorbereidend werk doen.
 4. Zet het muziekje aan, waar je je goed bij kunt ontspannen, maar ook stilte kan natuurlijk heel fijn zijn.
 5. Neem eens uitgebreid de tijd voor je lichaam, door deze van top tot teen langs te gaan. Gebruik daarvoor een zachte body scrub, een fijne douche gel, maar ook een scrub voor je gezicht kan heel goed in bad of onder de douche.
 6. Ga je lichaam van top tot teen bij langs, vergeet daarbij geen enkel plekje, maar doe het vooral op je gemak en bewust. Je zult merken dat dit een rustgevende uitwerking heeft.
 7. Na dit ritueel droog je je af en geef je lichaam de weldaad van een rijke body lotion en je gezicht een masker, deze kun je gewoon laten zitten.
 8. Je huispak aantrekken, je favoriete kopje thee mee, wikkel jezelf op bed of in het hoekje op de bank.

Nagenietend in stilte, met een goed boek of die serie die je al heel lang wilt afkijken.

 

Marie Stella Maris Geurstokjes Objets d'Amsterdam
Marie Stella Maris Geurstokjes Objets d'Amsterdam

 

 

Waar komt Marie-Stella-Maris vandaan?

Mineraalwater, natuurlijke lichaamsverzorging en luxe huisparfums, dat is wat Marie-Stella-Maris biedt. Marie Stella Maris kent een serie producten, die ieder huis kunnen omtoveren tot een heerlijk geurende plek, waar je kunt relaxen of gewoon van kunt genieten. De Marie Stella Maris Geurstokjes zijn heel eenvoudig overal te plaatsen in je woonkamer, het toilet of de badkamer. Het maakt dat binnen enkele uren het huis gevuld is met een heerlijke geur, niet overheersend, maar vooral intens.

In de avond steek je van dezelfde geurlijn de Marie-Stella-Maris Geurkaars aan. Ook kan in deze setting de Marie-Stella-Maris Room Spray of de Marie-Stella-Maris Geurstokjes een welkome aanvulling zijn.

Zo kun je thuis het gevoel krijgen van ontspanning, het echte thuisgevoel met een geur die volledig bij jou past. 

Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen! Marie-Stella-Maris heeft de overtuiging dat voor iedereen in deze wereld schoon drinkwater en een goede hygiëne beschikbaar moet zijn. Dit zal resulteren in het doorontwikkelen met als gevolg dat er meer tijd komt voor school, werk en dus een hogere economische productiviteit.  Voor elk gekocht product, doneert Marie-Stella-Maris 5% van hun omzet aan duurzame waterprojecten. Visie voor een betere wereld!

 

Marie Stella Maris Room Spray Objets d'Amsterdam
Marie Stella Maris Room Spray Objets d'Amsterdam

 

 

Wat voor producten zijn er van Marie-Stella-Maris?

Alle producten van Marie-Stella-Maris zijn gericht op natuurlijke weldaad voor jouw lichaam, jouw huid en je huis.

Marie-Stella-Maris Geurstokjes: subtiele sensuele geuren, die gestyled zijn in een tijdloos design. 3-4 maanden geurend met 240ml, 6 maanden met 470ml.

Marie-Stella-Maris Geurkaars: gemaakt van 100% natuurlijke was, klassiek design en tijdloos, voor maar liefst 50 branduren.

Marie-Stella-Maris Room Spray: luxe aromatische room spray met warme geurtonen in een stijlvolle design.

 

 

Wat is de lekkerste geur van Marie-Stella-Maris?

Met stip bovenaan staat de Marie-Stella-Maris Courage des Bois, deze geurlijn is een tijdloze geur, met als Top: Bergmot | Heart: Roosaspecten, geranium, saffraan, patchouli | Base: Leer, oudh, boomhars, amber, mos, tonkaboon, muskus, sandelhout, ceder

Maria-Stella-Maris Rock Roses is ook een zeer geliefde geur. Deze geurlijn heeft als Top: Bergamot, sinaasappel | Heart: Roos, jasmijn, kasjmier | Base: Leer, amber, muskus, labdanum, ceder

Over smaak valt uiteraard niet te twisten en daarom willen we de andere fijne geurlijnen ook graag benoemen.

Marie-Stella-Maris Objets d'Amsterdam, deze geurlijn bestaat uit Top: Citroen, bergamot, groene thee, sinaasappel | Heart: Salie, lavendel, rozenblaadjes, Japanse camelia | Base: Muskus, amber, vanille, hout.

 

 

Marie Stella Maris Geurstokjes Courage des Bois
Marie Stella Maris Geurstokjes Courage des Bois

 

Marie Stella Maris kopen?

Kies je voor jezelf en voor de fijne, natuurlijke en luxe huisparfums van Marie Stella Maris? Marie Stella Maris koop je bij Care for Skin. Heb je advies nodig voor het kiezen en kopen van Marie Stella Maris, neem dan contact op met een van onze specialisten, we staan voor je klaar.

 

Anja van Dijken
Anja van Dijken
Anja is een expert op het gebied van professionele huidverzorging en huidverbetering. Met haar ruim 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, heeft ze een diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het verzorgen en verbeteren van de huid. De passie voor huidverzorging startte in 1990, toen Anja van Dijken haar schoonheidssalon Jamilla opende in Musselkanaal. Ze is gepassioneerd over het bereiken van optimale huidgezondheid, zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant, zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het bieden van oplossingen voor een huidprobleem, het streven naar het allerbeste huidresultaat, waardoor jij als klant je zelfverzekerder zal gaan voelen, daar ligt haar passie. Als deskundige in haar vakgebied streeft Anja ernaar om haar kennis en expertise te delen met anderen in de vorm van blogs en columns. Tegelijk is ze altijd bereid om je een persoonlijk huidadvies te geven.