Marie Stella Maris Geurkaars

-15%
Kaars - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€39,00
€33,15

Marie-Stella-Maris is opgericht in 2011, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties opgepakt als Sustainable Development Goal (SDG) 6:

"Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen".

Marie-Stalle-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang moet krijgen tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is van essentieel belang voor de gezondheid, armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon drinkwater leidt tot meer tijd voor school, werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Voor elk gekocht product, doneert Marie-Stella-Maris 5% van hun omzet, dus niet een vast bedrag, aan duurzame waterprojecten.

Marie Stella Maris biedt natuurlijke lichaamsverzorging, zoals Marie-Stella-Maris Lipbalm en Marie-Stella-Maris Bodylotion, luxueuze huisparfums zoals de Marie-Stella-Maris Roomspray en Marie-Stella-Maris Geurstokjes en verschillende Marie-Stella-Maris Gift Set aan. Premium producten voor zowel je eigen lichaamsverzorging als voor luxe geur producten voor in huis. Marie Stella Maris heeft verschillende geurstokjes met luxe diffusers die je huis een heerlijke geur geven, de geuren zijn uiteenlopend van zowel fris, sprankelend, bloemig, naar warm en houtachtig.

 

Marie-Stella-Maris Kaarsen

Marie-Stella-Maris Kaarsen zijn geurkaarsen met een klassiek design. Doordat de kaarsen van bijenwas gemaakt zijn zorgt dat ervoor dat de kaars gelijkmatig verbrand en de geur gelijkmatig verdeeld. De Marie Stella Maris Kaars heeft ongeveer 50 branduren. Welke geur spreekt jou het meest aan?

Marie-Stella-Maris Kaars - Courage des Bois: Een klassieke, luxueuze en tijdloze geur. Deze Marie-Stella-Maris Kaars heeft warme ingrediënten van sandelhout en patchouli. De robuuste en licht rokerige oud geeft de geur een unieke draai. 

Marie-Stella-Maris Kaars - Objets d'Amsterdam: De No. 92 Objets d'Amsterdam heeft een iconische geur. Gemaakt van sprankelende citrusnoten en groene thee. Amber en musk geven diepte en warmte.

Marie-Stella-Maris Kaars - Rock Roses: De No. 10 Rock Roses Kaars heeft een heerlijke geur met roos, kasjmier en leerakkoorden.

 

Marie-Stella-Maris Kopen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Marie Stella Maris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Marie Stella Maris specialist online.