Marie Stella Maris Gift Set

Het ideale cadeau om te geven (en stiekem ook om te krijgen). Met de Marie Stella Maris giftset maak je hoe dan ook iemand blij.

Hand Gift Set - Objets d'Amsterdam
€39,50
Hand Gift Set Voyage Vétiver
€39,50
Home Essentials Nuit des Figues 2023
€60,00

Marie Stella Maris Gift Set

Met een giftset van Marie-Stella-Maris kun je altijd thuis komen. Of het nu voor jezelf of voor iemand anders is, het is leuk om te krijgen maar ook leuk om weg te geven. Een Marie Stella Maris gift set zit omhuld in een mooie luxe geschenkverpakking. En is een feestje om uit te pakken. Producten van Stella Maris zijn niet alleen duurzaam gemaakt maar zitten ook in een duurzame verpakking.


Duurzaam

Alle Marie Stella Maris hand en body producten zijn samengesteld uit ingrediënten, waarvan ten minste 96% van natuurlijke oorsprong. Daarbij zijn alle Marie Stella Maris producten vegan. Om de impact op het milieu te beperken zijn er zelfs Marie Stella Maris refill producten verkrijgbaar. Dit scheelt afval en is dus daarom beter voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee. 
Ook de geurstokjes van Marie Stella Maris en de overige home producten zijn volledig vegan en zijn zo duurzaam mogelijk verpakt. 

 

Gift set kopen?

Een Marie Stella Maris gift set voor haar koop je bij Care for Skin. De Marie Stella Maris store online. Kun je niet kiezen en ben je onze hulp nodig bij het aanschaffen van een Stella Maris gift set? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.