Marie Stella Maris Geurlijnen

Stella Maris staat bekend om haar geurlijnen, samengesteld door voormalig parfumeurs. Laat je verrassen door de unieke geuren. Van fris, sprankelend tot warm houtachtig naar bloemig en gourmand. Verken de geuren en kijk welke het beste bij jou past. 

Geurkaars Courage des Bois
Marie-Stella-Maris
€42,50
Geurkaars Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€42,50
Geurkaars Objets d'Amsterdam
€42,50
Geurkaars Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€42,50
Geurkaars Voyage Vétiver
Marie-Stella-Maris
€42,50
Geurstokjes - Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€34,90
Geurstokjes - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Hand Gift Set - Objets d'Amsterdam
€39,50
Hand Soap Courage des Bois
Marie-Stella-Maris
€18,50
Hand Soap Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€18,50
Hand Soap Objets d'Amsterdam
€18,50
Hand Soap Refill Objets d'Amsterdam
€24,50
Hand Soap Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€18,50
Room Spray - Courage des Bois
€19,90
Bestseller
Room Spray - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Room Spray - Voyage Vétiver
€19,90

Marie Stella Maris geuren

Dat het bij Stella Maris draait om geuren is meer dan logisch. Wanneer je denkt aan geurstokjes, geurkaarsen maar ook aan roomspray dan speelt geur hier natuurlijk de hoofdrol in. Marie Stella Maris heeft geurlijnen ontwikkeld die samengesteld zijn door voormalig parfumeurs. Wij lichten de geurlijnen graag voor je toe. Wellicht helpt het om te kijken welke Stella Maris geur het beste bij jou past.

 

Marie Stella Maris Courage des Bois

De geur van Marie Stella Maris Courage des Bois is een warme geur dat een gevoel van luxe opwekt. Sandelhout en patchoeli zijn de typische ingrediënten die voor warmte zorgen terwijl de toevoeging van het lichtrokerige oudh en zacht aardse saffraan de geur onderscheidend maakt. Courage des Bois Marie Stella Maris roept een gevoel van geborgenheid op, waar je altijd op kunt rekenen.


Marie Stella Maris Lemon Notes

Lemon notes kenmerkt zich door haar frisse maar toch energieke geur. Marie Stella Maris Lemon Notes heeft citrustonen van bergamot, citroengras en mandarijn maar ook verrassende ingrediënten zoals bergamot, kruidige tijm en patchoeli. Lemon notes geeft je energie!

 

Marie Stella Maris Objets d Amsterdam

De iconische geur van Marie Stella Maris is Objets d Amsterdam. Het kenmerkt zich door haar frisse en schone geur. Sprankelende citrusakkoorden en groene thee zorgen voor een frisse sensatie, terwijl de onderliggende salie, amber en musk de geur diepte en warmte geven. Marie Stella Maris Objets d’Amsterdam is een echte no-nonsense geur, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.


Marie Stella Maris Rock Roses

Een verleidelijke geur vol contrasten. Van helder en bloeiend naar donker en hypnotiserend. Bergamot en sinaasappel vormen de uitnodiging naar het bloemige hart van rozen en jasmijn. De aanlokkelijke tonen van kasjmier en rokerig leer brengen contrast in de geurervaring. Marie Stella Maris Rock Roses is verleiding in zijn puurste vorm.

Marie Stella Maris Voyage Vétiver

Een schone geur die het vertrouwde overstijgt. Marie Stella Maris Voyage Vétiver neemt je mee op een reis langs kristalheldere citrustonen, via muskaatsalie en zeezout naar de eindbestemming droge vetiver. Geïnspireerd door de aromatische kust met haar zilte zeewind, creëert Voyage Vétiver van Stella Maris een buitengewone en verslavende ervaring.