Charlotte Sophie Concentraten en Ampullen

Naast het gebruik van de juiste oppervlaktereiniging, dieptereiniging, serum, crème en masker, kan het gebruik van ampullen en concentraten een mooie aanvulling zijn op de huidverzorgingsroutine en een echte boost geven.

Charlotte Sophie Concentraten en Ampullen


Charlotte Sophie Concentre Intensif De La Mer
: Intensieve Cell Repair ampullen van Charlotte Sophie met beschermende en verzorgende aminozuren. Geeft de huid haar elasticiteit terug. Voor een optimale huidverzorging is het goed om zo één à twee maal per jaar uw huid een extra energiestoot te geven. De werkstoffen in de ampul vloeistof zijn hiervoor het best. Werkstoffen in een crème geven een geleidelijke afgifte, ampullen daarentegen hebben een krachtige "stootwerking”, in combinatie met een daar bij passende crème geeft dit een synergetisch resultaat. Dit betekent dat de werking van de actieve werkstoffen onderling wordt versterkt.

Charlotte Sophie Creme Elegance De La Mer: Deze herstellende crème heeft een bijzonder effectieve sterk voedende werking op de huid. Het maakt uw huid mooi vol en geeft een frisse teint. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden geminimaliseerd. Het gebruik van Crème Élégance de la Mer samen met de ampullen Concentre Intensif De La Mer, die Tinticosyn bevatten, zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en het minimaliseren van zichtbare tekenen van het ouder worden, inclusief fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast helpt Tinticosyn bij het stimuleren van het herstel van de huidcellen, waardoor het energieniveau van de zich verouderende huid weer zo wordt als die van een jonge huid.

Charlotte Sophie Creme Intense De La Mer: De optimaal herstellende crème heeft een bijzonder effectieve zeer sterk voedende werking op de huid. 
Met speciaal beschermend uv-filter in de vorm van parels. Het gebruik van Creme Intense de la Mer samen met de ampullen Concentre Intensif De La Mer, die Tinticosyn bevatten, zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid en het minimaliseren van zichtbare tekenen van het ouder worden, inclusief fijne lijntjes en rimpeltjes. Daarnaast helpt Tinticosyn bij het stimuleren van het herstel van de huidcellen, waardoor het energieniveau van de zich verouderende huid weer zo wordt als die van een jonge huid.

Charlotte Sophie Sophisticated Cream CRF: Deze heerlijke crème ontspant en effent de huid. Het verzacht expressie lijnen. Factor, een vinding van het Bio Science Cosmetics Laboratorium. De werkzame stof van Cell Relaxation Factor wordt gewonnen uit een bijzondere (groene) algen- of plantensoort en heeft een zeer specifieke ontspannende invloed op de kleine spieren in de huid, die zorgen voor de mimiek in het gelaat.