Comfort Zone Zonverzorging

Sun Soul Aftersun Body Cream
€30,00
Sun Soul Aftersun Face Cream
€24,75
Sun Soul Face & Body Aftersun
€31,00
Sun Soul Face Cream SPF30
€29,00
Sun Soul Face Cream SPF50+
€37,00
Sun Soul Milk SPF30
€28,00
Sun Soul Milk SPF50+ Kids
€31,00
Sun Soul Milk Spray SPF20
€29,00
Sun Soul Milk Spray SPF30
€29,00
Sun Soul Stick SPF50+
€18,00
Sun Soul Tan Maximizer
€26,00

Onze huid is een bijzonder orgaan met eigenlijk maar één hoofdfunctie, ons lichaam beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Wanneer de huid voor langere tijd bloot wordt gesteld aan de zon gaat de huid een natuurlijk beschermingsproces in, de huid gaat pigment aanmaken om zich te beschermen tegen Uv-straling. De aanmaak van pigment is de reden waarom wij een getinte huidskleur krijgen tijdens het zonnen. De aanmaak van dit pigment is onomkeerbaar. Het pigment wat wij aanmaken dient de huid te beschermen tegen de Uv-straling.

Om huidveroudering door het zonnen te voorkomen is het belangrijk om beschermde verzorging te dragen. Deze verzorging wordt bij altijd aangeduid met een SPF-factor, deze geeft aan hoelang wij in de zon kunnen liggen. Deze factor is wettelijk verplicht en wordt gecontroleerd voordat een product de markt opgaat.

Voor alle huidtypes en huidcondities biedt Comfort Zone Skin Care een passende creme of fluid aan. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er op het huidtype en  huidconditie passende mogelijkheden.

Er zijn verschillende lijnen van Comfort Zone, de producten uit de Comfort Zone Hydramemory lijn zijn zeer effectief voor de bestrijding van een vochtarme huid. De twee bestsellers van deze lijn zijn de Comfort Zone Hydramemory Cream en de Comfort Zone Hydramemory Cream Gel.

De producten van Comfort Zone Skin Regimen zijn zeer actieve en compacte producten te gebruiken gedurende alle vier de seizoenen. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet skin regimen aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.

Comfort Zone Sacred Nature is een biologische huidverzorgingslijn voor een jeugdige en veerkrachtige huid. Scientific Garden Extract en specifieke botanische ingrediënten stimuleren de huidvernieuwing en verzachten en verstevigen de huid. Daarnaast zorgen deze ingrediënten voor het herstellen van de veerkracht van de huid. 

De producten uit de Comfort Zone Remedy lijn zijn voor de gevoelige huid. Het is de professionele oplossing om de gevoelige en verzwakte huid te verzachten en te versterken. REMEDY bezit de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

 

Comfort Zone Sun Soul


Comfort Zone Sun Soul Aftersun Body Cream
: De Sun Soul Aftersun Body Cream heeft een verzachtend en verfrissend effect op de aan de zon blootgestelde huid. Kalmeert, verzacht en hydrateert de ouder wordende huid.

Comfort Zone Sun Soul Aftersun Face Cream: De Sun Soul Aftersun Face Cream heeft een verzachtend en verfrissend effect na blootstellen aan de zon. Het kalmeert en verzacht de ouder wordende huid. Hydrateert en geeft direct verlichting.

Comfort Zone Sun Soul Cream Gel Tan Maximizer: De Sun Soul Cream Gel Tan Maximizer zorgt dat de bruine teint langer zichtbaar blijft en gaat huidveroudering tegen. Het stimuleert het bruiningsproces en heeft een dry-touch textuur.

Comfort Zone Sun Soul Face & Body Cream SPF50: De Sun Soul Face & Body Cream SPF50 biedt bescherming tegen UVA en UVB. De cream gaat huidveroudering tegen en voorkomt de verschijning van donkere vlekken.

Comfort Zone Sun Soul Face & Body Milk Kids SPF50: De Sun Soul Face & Body Milk Kids SPF50 is een parfum vrije zonnemilk speciaal voor de kinderhuid. De milk heeft een hoge UVA en UVB beschermende werking. De Sun Soul Face & Body Milk Kids SPF50 voedt en hydrateert de huid. Geschikt voor lichaam en gezicht.

Comfort Zone Sun Soul Milk SPF30: De Sun Soul Milk SPF30 beschermt het lichaam tegen UVA en UVB. De milk bevat anti-aging werkstoffen om huidveroudering tegen te gaan. De Sun Soul Milk SPF30 is water resistent en absorbeert snel.

Comfort Zone Sun Soul Stick SPF50+: Deze stick heeft een hoge UVA en UVB bescherming, dat ideaal is voor de gevoelige zones, zoals neus, oren, moedervlekken en littekens. Door het hoge gehalte aan voedende en antioxidatieve arganolie blijven lippen zacht en gehydrateerd tijdens alle buitenactiviteiten, in de zon of in de sneeuw. 

Comfort Zone Watersoul Soul Eco Sun Cream SPF30: De Watersoul Soul Eco Sun Cream SPF30 is een duurzame zonnecrème met UVA en UVB bescherming voor het gezicht en lichaam. De Sun Cream is een lichte en makkelijk smeerbare crème die snel absorbeert. De Sun Cream is tot wel 80 minuten waterbestendig. De Watersoul Soul Eco Sun Cream SPF30 geeft je huid de optimale bescherming tegen de zon. Zonder toegevoegde geurstoffen.

Comfort Zone Watersoul Soul Eco Sun Cream SPF50: De Watersoul Soul Eco Sun Cream SPF50 is een duurzame zonnecrème met UVA en UVB bescherming voor het lichaam. De Sun Cream is een lichte en makkelijk smeerbare crème die snel absorbeert. De Sun Cream is tot wel 80 minuten waterbestendig. De Watersoul Soul Eco Sun Cream SPF50 geeft je huid de optimale bescherming tegen de zon. Zonder toegevoegde geurstoffen.