DECLÉOR nachtcrème

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.


Decleor Nachtcreme

De Decleor Night Balm wordt in de nacht gebruikt om de vernieuwing van de cellen in de nacht te stimuleren en de huid dan rustig de werkzame bestanddelen, die zij nodig heeft voor haar herstel en evenwicht, kan opnemen. De Balsem bevat geen water, enkel oliën en is daardoor zeer zuinig in gebruik en volledig op het huidtype afgestemd. Aanbrengen op een schone en gereinigde huid, eventueel in combinatie met een Aromessence serum.


Welke Decleor Night Balm past bij jou?

Decleor Night Balm Rose Damascena:

De vernieuwde Decleor Night Balm Rose Damascena, uit de volledig biologisch gecertificeerde productlijn voor de gevoelige huid. De meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos is verwerkt in deze nachtverzorging, om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Deze verzachtende nachtbalsem voor het gezicht is dankzij zijn werking tegen droogheid en een trekkerige huid, het ideale product voor de gevoelige huid. Een concentratie van essentiële en botanische oliën.

Decleor Night Balm Neroli Bigarade: Neroli Bigarade Night Balm is een 100% natuurlijke, conserveermiddel vrije balsemen heeft een weelderige smelt-in textuur. Het product biedt alle voordelen van een op maat gemaakte aromatische nachtverzorging voor alle huidtypes. Wanneer het gezicht glad wordt gemaakt, lost een verbazingwekkend lichte en zachte sensatie perfect op in de huid. Breng de huid in evenwicht, verzacht en verfijnt de textuur van de huid, terwijl het vocht vasthoudt, hydrateert en en helpt bij het herstellen van zeer droge huidtypes.

Decleor Night Balm Lavanda Fine: s'Nachts verandert het biologische ritme van de huid: de cellen herstellen en regenereren zich. Om dit natuurlijke proces te bevorderen, ontwikkelde Decléor een verzorging-op-maat voor de rijpere huid. Deze balsem voor de verzorging van de 40+ huid gedurende de nacht is 100% natuurlijk, 100% puur en 100% actief.

Decleor Eucalyptus Cica-Botanic Balm: Decleor Eucalyptus Cica-Botanic Balm is een S.O.S. balm voor de droge huid van gezicht en lichaam, op basis van essentiële oliën om de huid te verbeteren en te beschermen. De balm heeft een 100% natuurlijke oorsprong. De droge en zeer droge huid wordt beschermt tegen ongemakken als: jeuk, irritatie, roodheid en droge schilferige plekjes. De huid wordt gekalmeerd, zachter en elastischer.

Decleor Night Balm White Magnolia: De Night Balm White Magnolia is het krachtigste anti-aging product van Decleor, deze nachtverzorging is speciaal voor de rijpere huid en bevat hoogwaardige anti-aging eigenschappen. De matte balsemtextuur smelt op de huid en wordt snel door de huid opgenomen. Deze Balm is een herstellend product die uw huid gedurende de nacht voedt en voorziet van kostbare ingrediënten. 

Decleor Night Balm Green Mandarin: Deze nachtbalsem, van 100% natuurlijke oorsprong, met bijen- en carnaubawas is gecombineerd met een mengsel van citrus essentiële oliën die de huid de hele nacht een energie stimulerende verzorging geven. De nachtbalsem heeft een verrassende cocooning-textuur, zo geconcentreerd als ons serum, terwijl het de hele nacht ultra comfortabel voelt. 

Decleor Rosemary Officinal Night Balm: Rosemary Officinal Night Balm is Decléor's 100% natuurlijke oplossing voor de nacht, verrijkt met essentiële olie van rozemarijn om de onzuivere huid weer in balans te brengen. Deze geweldige nachtcrème voor de gecombineerde tot vette huid helpt imperfecties zoals overtollig talg, zichtbare poriën en het verschijnen van puistjes te verminderen. De huid voelt zacht en comfortabel aan. 's Nachts wordt de huid opnieuw in balans gebracht.