Decléor dagcrèmes

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

Decleor dagverzorging

De dagverzorging van Decléor heeft tot doel de conditie van de huid te waarborgen, door deze te optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk daarbij aan de UVA- en UVB stralen, vervuiling. Door de hoogwaardige ingrediënten blijft de huid zichtbaar zacht en soepel. De vochtigheidsgraad blijft optimaal en waar nodig wordt deze volledig hersteld. Voor een optimaal resultaat gebruik de dagverzorging in combinatie met de Aromessence. De dagcréme dient in de ochtend opgebracht te worden op een gereinigde huid.

Welke Decleor dagcreme past bij jou?

Decleor Cocoon Cream: Een dagverzorging voor de droge tot zeer droge huid op basis van 98% natuurlijke ingrediënten. Deze dagcrème dringt tot diep in de huid binnen om deze te voeden en te hydrateren met natuurlijke bestanddelen. Het cel vernieuwingsproces van de huid wordt hiermee gestimuleerd, wat resulteert in een gekalmeerde huid met een sterker afweersysteem

Decleor Neroli Bigarade Rich Day Cream: Decléor Gel Day Cream Néroli Bigarade is een lichte dagverzorging voor de normale en vochtarme huid. De gel-crème heeft de comfort van een crème maar de lichtheid en frisheid van een gel. De gel-crème wordt makkelijk opgenomen door de huid en geeft optimale hydratatie. Daarnaast heeft het een zuiverende werking en gaat ontstekingen en oneffenheden tegen. 

Decleor Neroli Bigarade Light Day Cream: Light Day Cream Néroli Bigarade is een lichte 24-uurs crème die geformuleerd is met 98% natuurlijke ingrediënten voor de vochtarme huid.

Decleor Lavanda Fine Rich Day Cream: Decléor Rich Day Cream Lavande Fine is een heerlijk stevige en rijke dagcrème voor de verslapte, rijpere en droge huid. Het voedt de huid in de diepte en bestrijdt de effecten van de tijd met behoud van de integriteit. De huid krijgt stevigheid en elasticiteit terug, de contouren van het gezicht worden opnieuw getekend en opgetild, de rimpels worden zichtbaar gladgestreken

Decleor Sun Kissed Cream: Een dagcrème die hydrateert, fijne lijntjes en rimpels helpt te voorkomen en geeft een onmiddellijke, zelfs zonovergoten gloed aan alle huidtypes. Een mix van Citrus Essentiële Oliën, natuurlijk hyaluronzuur en bètacaroteen om de vermoeid uitziende huid opnieuw te activeren.