Decléor Peeling

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

Decleor Peeling

Voor elke huidtype en huidconditie is er een geschikte peeling binnen het assortiment van Decléor. Voor een mooie huid is het goed om de huid 1 tot 2 maal per week een peeling te geven. Hierdoor wordt het cel vernieuwingsproces gestimuleerd, worden dode huidcellen verwijderd, wordt de huid intensief gereinigd en zal de huid meer glans en er gezonder uit gaan zien.

Welke Decleor Peeling past bij jou?

Decleor Bi Phase Peel: Huid vernieuwende peeling in een professionele twee-fasen-formule. Verrijkt met essentiële oliën van groene mandarijn en sinaasappel, gecombineerd met glycolzuur en natuurlijke fruitzuren. Te gebruiken in kuurverband 28 avonden lang voor een glowy skin.

Decleor Gentle Peeling Cream: Deze zachte, parelkleurige, scrub-vrije crème is verrijkt met tijm etherische olie en groene klei. Het verwijdert dode huidcellen en verwijdert onzuiverheden.

Decleor Srub Mask: Heerlijk ruikende scrub op basis van groene mandarijn extract en natuurlijke suikerkorrels. De etherische oliën voorzien de huid van een glow-boost en de fijne suikerkorrels exfoliëren het huidreliëf voor een egale structuur.