Decleor Lavande Fine

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.


Decleor Lavanda Fine

Decleor Lavanda Fine is een anti-aging lijn op basis van de lavendel & iris geur. Lavendel stimuleert de microcirculatie, wat zorgt voor een jeugdige, roze huidkleur. Het is een essentieel ingrediënt om de opperhuid te verbeteren en te onderhouden. Iris geeft de huid haar elasticiteit terug. Het resultaat is een zachte, roze, frisse huid. 

De Lavender Fine lijn van Decleor bestaat uit de volgende producten.

Decleor Aromessence Lavande Fine: Aromessence Serum Lavande Fine is een puur brokje natuur: een formule die uitsluitend bestaat uit plantaardige en essentiële oliën. Het is ook een werkzaam concentraat: alle oliën zijn nauwkeurig geselecteerd om hun revitaliserende en beschermende werking. Het serum stimuleert als het ware de Prolagene lift-crème en maakt het mogelijk om de huid te revitaliseren en de huid te beschermen tegen de glycatie-effecten om haar stevigheid te behouden.

Decleor Bath & Shower Gel Lavande Fine: Deze heerlijke bad en douchegel geeft energie aan je lichaam, kalmeert je huid en ontspant je geest met de ontspannende geur van lavendel.  Verkrijgbaar in verschillende groottes

Decleor Cream Mask Lavande Fine: Cream Mask Lavande Fine is een beschermend crème masker die de huid een liftend en stralend effect geeft. De crème werkt doelgericht op alle rimpels. De textuur van het masker maakt het gemakkelijk om het gezicht te masseren en egaal aan te brengen. 

Decleor Light Day Cream Lavande Fine: Voedende dagcrème voor de normale tot droge 40+ huid. De huid wordt steviger, veerkrachtiger, de huidcontouren zijn als het ware gelift en de rimpels duidelijk minder zichtbaar.

Decleor Night Balm Lavanda Fine: s'Nachts verandert het biologische ritme van de huid: de cellen herstellen en regenereren zich. Om dit natuurlijke proces te bevorderen, ontwikkelde Decléor een verzorging-op-maat voor de rijpere huid. Deze balsem voor de verzorging van de 40+ huid gedurende de nacht is 100% natuurlijk, 100% puur en 100% actief.

Decleor Plum Eye Cream Absolute Lavande Fine: Decléor Plum Eye Cream Absolute Lavande Fine is een oogcontour verzorging voor de verslapte huid.
Deze oogcontour verzorging met beschermende essentiële irisolie is een combinatie van een masserende applicator met formule met een dubbele werking. Het geeft een liftend effect en door de parelmoer deeltjes verminderen kringen rondom de ogen en wordt de oogopslag helderder.

Decleor Lavanda Fine Rich Day Cream: Decléor Rich Day Cream Lavande Fine is een heerlijk stevige en rijke dagcrème voor de verslapte, rijpere en droge huid. Het voedt de huid in de diepte en bestrijdt de effecten van de tijd met behoud van de integriteit. De huid krijgt stevigheid en elasticiteit terug, de contouren van het gezicht worden opnieuw getekend en opgetild, de rimpels worden zichtbaar gladgestreken.