Decleor Sun

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.


Decleor Sun

Welke Decleor Sun product past bij jou?

Decleor Aloe Vera Sun Bi-phase Oil SPF 30: Aloë Vera Sun Bi-phase Oil SPF 30, verrijkt met Aloë Vera-sap van natuurlijke oorsprong. Professioneel gemengd met UVA- en UVB-filters en 3 botanische oliën om de hele dag effectieve bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van de zon en om de huid te hydrateren. 

Decleor Aloe Vera Sun Face Cream SPF 50: Sun Face Cream SPF 50+ is verrijkt met Aloë Vera-sap van natuurlijke oorsprong. Professioneel gemengd met UVA- en UVB-filters en botanische sesam- en macadamia-olie om de hele dag effectieve bescherming te bieden tegen de schadelijke effecten van de zon en om de huid te hydrateren. Het product geeft een direct gevoel van frisheid. Het product zorgt voor een mooie en gezond uitziende huid met een natuurlijke teint. De delicate bloemengeur verfrist de huid en geest. 

Decleor Aloe Vera Sun Face Fluid SPF 30: Deze zonbescherming is speciaal ontwikkeld voor het gezicht. De SPF 30 biedt een hoge bescherming en bevat botanische sesam olie. Het product geeft een direct gevoel van frisheid en de huid wordt gehydrateerd. De ultralichte vloeibare textuur, die niet vet of plakkerig aanvoelt, wordt snel door de huid opgenomen, waardoor de huid de hele dag meer beschermd en gehydrateerd wordt. De delicate bloemengeur verfrist de huid en de geest.