Decléor Handcream

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

 

Decleor Hand Cream

De producten uit de Decleor Hand Cream serie zijn onmisbaar voor een ieder. Verzorgde handen en nagels zijn ons visitekaartje. Decléor heeft prachtige producten hiervoor, die op basis zijn van Essentiële Oliën. De producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zeer verzorgend, verzachtend en herstellend, wordt snel opgenomen in de huid, waardoor de huid niet vet zal aanvoelen. Tevens bieden de producten een herstel voor brokkelende nagels.

Decleor Rosemary Officinal Hand Wash Scrub: Deze handzeep/scrub reinigt, zuivert en scrubt de huid zachtjes. Het heeft een geur van Rozemarijn en het heeft een romige en zachte structuur. 

Decleor White Magnolia Hand Cream: De Decleor White Magnolia Hand & Nail Cream is een niet-vette handcrème met een fijne textuur. Speciaal ontwikkeld om zichtbare tekenen van ouderdom tegen te gaan. De handen worden gevoed en gehydrateerd waardoor kloofjes en ruwe huid verdwijnen, terwijl de nagels zelf versterkt worden.