Decleor Lotion

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

Decleor Lotion

Een Decleor Lotion wordt gebruikt als tweede stap in de oppervlakte reiniging. Nadat de reinigingsmelk, -olie, of -gel van het gezicht is verwijderd met water en een washand kan de lotion op een droge huid worden aangebracht. Het makkelijkst is door middel van een wattenschijfje, die gedrenkt wordt in lotion en dit wordt over het gezicht gehaald. Je kunt een lotion ook aanbrengen door een aantal druppen op de handen aan te brengen en dit op het gezicht te deppen.

Welke Decleor Lotion past bij jou?

Decleor Lotion Tonifiante Essentielle: Deze essentiële verkwikkende lotion met essentiële neroli-olie verwijdert de laatste spoortjes make-up en resten van de milk en voorkomt uitdroging.

Decleor Micellar Water: De Decléor Micellar Cleansing Water reinigt de gevoelige huid in één stap (gelaat en ogen). Het product is verrijkt met essentiële rozenolie en verleent de huid een aangenaam gevoel van frisheid.

Decleor Rosemary Officinal Actieve Essence Lotion: Rosemary Officinal Actieve Essence Lotion is Decléor's 99% natuurlijke huidverzorging op waterbasis, niet alleen een toner maar een essence, verrijkt met essentiële olie van Rozemarijn en salicylzuur om onvolkomenheden zoals zichtbare poriën, mee-eters en puistjes te verminderen en uw huid te matteren. Poriën zien er niet verstopt uit en lijken strakker, minder zichtbaar. Het algehele uiterlijk van de huid is verbeterd, met minder mee-eters en puistjes.