Decleor Green Mandarine

De nieuwe Green-Mandarine lijn is een combinatielijn van de Aroma Lisse en de Aurabsolu lijnen. Mandarijn essentiële olie is rijk aan antioxidanten en neutraliseert vrije radicalen die huidcellen kunnen beschadigen. Met zijn vermogen om uw huid te vernieuwen, kan Mandarijn Essentiële Olie worden gebruikt om de teint te egaliseren. Of het probleem nu pigmentatie of andere onvolkomenheden betreft, de eigenschappen ervan kunnen helpen de huid te verbeteren en te beschermen. Gebruik Green-Mandarine om de huid voller en stralender te laten lijken.

Decleor Aromessence Serum | Green Mandarine: Dagelijkse serum in olietextuur, die wordt aangedreven door een mix van essentiële citrusoliën die professioneel zijn gemengd oom de vermoeide huid opnieuw te activeren. Gebruik dagelijks om energie te geven en hydrateren om een ​​meer stralende huid te onthullen. Als je hield van Aromessence Mandarine Oil Serum, denken we dat je dit geweldig zult vinden. 

Decleor Night Balm | Green Mandarine: Nachtbalsem met een heerlijke, smeltende olietextuur is verrijkt met essentiële oliën van neroli, kamille en basilicum. Hij verzacht, voedt en verheldert de huid. Zonder minerale olie. Zonder kleurstof. De Green Mandarin Baume de Nuit laadt de huid op in de nacht, vertraagt het huidverouderingsproces en zorgt voor een glow bij het ontwaken. Als je hield van Aromessence Mandarine Smoothing Night Balm, denken we dat je dit geweldig zult vinden. 

Decleor Sun-Kissed Cream | Green Mandarine: Een dagcrème die hydrateert, fijne lijntjes en rimpels helpt te voorkomen en geeft een onmiddellijke, zelfs zonovergoten gloed aan alle huidtypes.Een mix van Citrus Essentiële Oliën, natuurlijk hyaluronzuur en bètacaroteen om de vermoeid uitziende huid opnieuw te activeren. Heeft een bruin tintje. 

Decleor Eye Cream Jasmine | Green Mandarine: Heerlijke oogcrème bestrijdt onmiddellijk donkere kringen, waardoor de ogencontour verlicht en stralend is direct na de eerste toepassing. 
Gestimuleerd door Jasmin Absolute vecht het product onmiddellijk tegen rimpels en een gebrek aan uitstraling gedurende de hele dag. Met stimulerende cafeïne, vitamine B3 en CG en oranje pigmenten om de drainage te helpen beschermen, beschermen en verlichten de ogen en zorgen voor een onmiddellijk verlichtend effect.