Decléor Oogverzorging

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

Decleor Oogverzorging

De vele oogproducten die Decléor aanbiedt zijn allen gericht op de gevoelige huid rondom de ogen. De oogcontour heeft van nature de neiging om te verzwakken, is vaak gevoelig en ook de belijning is op jonge leeftijd veelal in meer of mindere mate zichtbaar. Door de huid rondom de ogen goed te verzorgen, te voeden, te liften, te hydrateren, kun je vroegtijdige veroudering of verzwakking van deze kwetsbare huid voorkomen en waar nodig herstellen.  De verzorgings- en reinigingsproducten van Decléor zijn hier volledig op gericht. De producten zijn allen vrij van parabenen, minerale oliën, kleurstoffen en alcohol. 

Welke Decleor Eye Cream past bij jou?

Decleor Makeup Remover: Deze revolutionaire 2-fase oliereiniger bestaat uit de beste mix van pure botanische oliën (jojoba olie, zoete amandelolie en hazelnooitolie) en kostbaar bloemenwater (bosbessenwater, pepermunt water, hamamelis water). Door deze unieke samenstelling reinigt deze de oogzone op een milde, maar grondige wijze. Ook geschikt voor de reiniging van waterproof mascara.

Decleor Eye Cream Green Mandarin: De Eye Cream Jasmine Green Mandarin 3-in-1 oogcrème verlicht in een oogopslag de ogen. Het bestrijdt onmiddellijk donkere kringen, waardoor de ogencontour verlicht en stralend is direct na de eerste toepassing. 
Gestimuleerd door Jasmin Absolute vecht het product onmiddellijk tegen rimpels en een gebrek aan uitstraling gedurende de hele dag. Met stimulerende cafeïne, vitamine B3 en CG en oranje pigmenten om de drainage te helpen beschermen, beschermen en verlichten de ogen en zorgen voor een onmiddellijk verlichtend effect.

Decleor Peony Eye Cream Absolute White Magnolia: Peony Eye Cream Absolute, de oogverzorging voor de rijpere huid. De luchtige textuur versmelt onmiddellijk met de huid en zorgt ervoor dat het oogcontour er frisser en jonger uit zal gaan zien. Wallen worden vermindert en de donkere kringen rondom de ogen worden lichter, de oogzone zal er jonger en helderder uit gaan zien. 

Decleor Plum Eye Cream Absolute Lavande Fine: Decléor Plum Eye Cream Absolute Lavande Fine is een oogcontour verzorging voor de verslapte huid.
Deze oogcontour verzorging met beschermende essentiële irisolie is een combinatie van een masserende applicator met formule met een dubbele werking. Het geeft een liftend effect en door de parelmoer deeltjes verminderen kringen rondom de ogen en wordt de oogopslag helderder.