Decleor White Magnolia 

De meest luxueuze lijn van Decléor met tevens de hoogste anti-aging werking. Het verstevigt, voedt en vernieuwt de rijpere huid. Deze luxueuze collectie bestrijdt een droge huid, rimpels, verlies van stevigheid en ongelijke pigmentatie. 

Decleor Aromessence Serum | White Magnolia: Serum in olietextuur voor de ouder wordende huid. Essentiële Oliën van Geranium hebben krachtige anti-aging bestandsdelen. Botanisch oliën van Hazelnoot & Jojob zorgen voor comfort en voeden de rijpere huid.

Decleor Night Balm | White Magnolia: Nachtbalsem voor de ouder wordende huid. Deze Balm is een herstellend product die uw huid gedurende de nacht voedt en voorziet van kostbare ingrediënten. De actieve bestandsdelen in deze balm zijn: Botanische boters van Cacao & Karité en Botanische Oliën van Hazelnoot & Macadamia. De huid ziet er voller en strakker uit, geeft uw huid een jeudige en frisse uitstraling.

Decleor Mask Absolute | White Magnolia: De ingrediënten in dit masker dragen bij tot een stralende teint, hydrateren de hoornlaag en houden pigmentatie onder controle. Hiernaast optimaliseren ze de glans en uitstraling van de huid. De huid zal na gebruik van die masker er voller en strakker uitzien.

 

Decleor Peony Eye Cream Absolute | White Magnolia: De oogverzorging voor de rijpere huid. De luchtige textuur versmelt onmiddellijk met de huid en zorgt ervoor dat het oogcontour er frisser en jonger uit zal gaan zien.