Decleor Rose Damascena

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.


Decleor Rose Damascena

De Decleor Rose Damascena vervangt de Harmonie Calm lijn van Decleor. Kalmerende bestanddelen voor de gevoelige, rode en geïrriteerde huid. Pioenroos stimuleert de huidgenezing, kalmeert en verzacht.

Decleor Aromessence Serum Rose Damascena: De meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos is verwerkt in dit serum, om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Dankzij zijn werking tegen trekkerigheid en roodheid, het ideale product voor de gevoelige huid. Dit verzachtende gezichtsserum is van 100% natuurlijke oorsprong en is biologisch gecertificeerd. Een professionele concentratie van essentiële en botanische oliën. Door het product wordt de huid gekalmeerd, en voelt comfortabel aan. Daarnaast vermindert dit product het gevoel van strakheid en roodheid

Decleor Night Balm Rose Damascena: Nachtbalsem voor de gevoelige huid die op de huid smelt tot een olie. De meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos is verwerkt in deze nachtverzorging, om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. Deze verzachtende nachtbalsem voor het gezicht is dankzij zijn werking tegen droogheid en trekkerigheid het ideale product voor de gevoelige huid. Een concentratie van essentiële en botanische oliën.

Decleor Micellar Water: De Decléor Micellar Cleansing Water reinigt de gevoelige huid in één stap (gelaat en ogen). Het product is verrijkt met essentiële rozenolie en verleent de huid een aangenaam gevoel van frisheid.

Decleor Day Cream and Mask Rose Damascena: De meest krachtige essentiële olie van de Damascus Roos is verwerkt in deze Creme & Masker, om de gevoelige huid te kalmeren en te verzachten. De verzachtende 2 in 1 crème en masker is dankzij zijn werking tegen een trekkerige huid en roodheid, het ideale product voor de gevoelige huid. Door het product wordt de huid gekalmeerd, en voelt comfortabel aan. Breng dun aan als dagcrème of een dikke laag gedurende 5 minuten als masker. 

Decleor Bath & Shower Gel Rose Damascena: Deze heerlijke bad en douchegel geeft energie aan je lichaam, kalmeert je huid en ontspant je geest. 
De 98% natuurlijke oorsprong formule met Rose d'Orient als essentiële olie beschermt de huid tegen uitdroging. Voor een langdurige sensatie. Het product heeft een neutrale pH waarde, een natuurlijke geur en is dermatologisch getest.