Decléor Sweet Orange

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.


Decleor Sweet Orange

De Decleor Sweet Orange White Petal lijn van Hydra Floral is geschikt voor een huid met hyperpigmentatie, door ouderdomsvlekken, zonschade of melasma. Het verheldert de teint en laat haar weer stralen.

Decleor Concentrate Sweet Orange: Een geconcentreerde verzorging voor het verminderen van donkere pigment vlekjes op de huid. Voor een egalere teint.

Decleor Sleeping Mask Sweet Orange: een huid perfectionerend en hydraterend nachtmasker, voor een egale teint.