Decleor Epileren

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

 

Decleor Epileren

De producten uit de Decleor Epileren lijn zijn verzachtende en verkoelende producten voor na het ontharen van de huid.

Decleor Clove Post Hair Removal Cooling Gel: Decleor Clove Post Hair Removal Cooling Gel is de vernieuwde Post Epilation. Een nieuwe formule om ingroeiende haren te voorkomen. Met zijn niet-vette en niet-plakkerige textuur trekt deze verkoelende gel snel in, waardoor de huid gladder en zachter wordt. Na één keer aanbrengen is de huid gehydrateerd en gevoed. Het voelt comfortabel en gekalmeerd aan. Verwarmingsgevoel en ingegroeide haren worden verminderd.

Decleor Gel Post Epilation: Decléor Post-Epilation is een verzachtende en verfrissende gel die na het ontharen gebruikt kan worden om de haargroei te vertragen. Direct na het ontharen wordt de huid gehydrateerd, gekalmeerd en verzacht. Ook worden zichtbare onregelmatigheden zoals ingegroeide haartjes en roodheden verminderd.