Decleor Verzorging

-30%
Eucalyptus Cica-Botanic Balm
€40,50
€28,35

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.

 

Decleor Verzorging

Decleor heeft verschillende Decleor Verzorging producten.

Decleor Comfort Body Milk Neroli Bigarade: Neroli Bigarade Comforting Body Milk is Decléors lichaamsmelk van 99% natuurlijke oorsprong, verrijkt met vitamine E en macadamia-olie om je huid 24 uur lang te hydrateren, terwijl het glad, stralend en gevoed blijft. De licht romige textuur smelt bij het aanbrengen op de huid en geeft een gevoel van frisheid. Plakt niet, trekt snel in, waardoor de huid zachter en soepeler wordt. De huid is gehydrateerd, gevoed en stralender. Het voelt zacht en glad aan.

Decleor Aroma Encens Huile Nourrissing: Decleor Aroma Encens Huile Nourrissing is een echte botanische schat! 100% zuiver, 100% natuurlijk, 100% actief, 100% krachtig. Deze rijke lichaamsolie voedt intens. Het trekkende gevoel wordt onmiddellijk gekalmeerd en de huid wordt weer blijvend soepel en voelt comfortabel aan. 

Decleor Eucalyptus Cica Botanic Balm: Decleor Eucalyptus Cica-Botanic Balm is een S.O.S. balm voor de droge huid van gezicht en lichaam, op basis van essentiële oliën om de huid te verbeteren en te beschermen. De balm heeft een 100% natuurlijke oorsprong. De droge en zeer droge huid wordt beschermt tegen ongemakken als: jeuk, irritatie, roodheid en droge schilferige plekjes. De huid wordt gekalmeerd, zachter en elastischer.

Decleor Bourage Cica-Botanic Oil: De nieuwe cica-botanische olie bevat een unieke mix van 9 botanische oliën om het uiterlijk van bestaande striemen te verminderen en nieuwe te voorkomen. Deze olie bevat botanische olie van borage, plant met de hoogste hoeveelheid GLA (gamma-linoleenzuur), een vetzuur waarvan is aangetoond dat het tekorten aan huidlipiden corrigeert en de elasticiteit van de huid verhoogt. Zichtbare resultaten binnen 2 maanden. Striae zijn lichter, minder zichtbaar en ze zijn dunner, huid is elastischer. Het verbeterd de huidtextuur.