Decleor Rosemary Officinal

Het Franse merk Decleor staat bekend om haar huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie met geconcentreerde essentiële oliën. Door het gebruik van zuivere oliën, wordt de huid in balans gebracht en de huidstructuur verfijnt. Decléor bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of minerale oliën en is niet getest op dieren.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Decléor?

Decléor verkoopt zowel producten voor het lichaam, als voor het gezicht. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Decleor Body Scrub, Decleor Zonverzorging, Decleor Cleanser, Decleor Aromessence serums, Decleor dagcremeDecleor Night Balm en Decleor Gift Sets verkrijgbaar.

De bestsellers van het merk Decleor zijn de producten uit de Decleor Neroli Bigarade lijn, de Decleor Prolagene Gel, het Decleor Aromessence Neroli serum, de Decleor Micellar Oil en de Decleor Cleansing Milk.


Decleor Rosemary Officinal

Decleor Rosemary Officinal is een lijn speciaal voor de vette en onzuivere huid. Deze producten brengen de gecombineerde huid in balans, zodat overtollig talg, zichtbare poriën en puistjes verminderen.
De volgende producten zijn geschikt voor de vette en onzuivere huid.

Decleor Rosemary Officinal Actieve Essence Lotion: Rosemary Officinal Actieve Essence Lotion is Decléor's 99% natuurlijke huidverzorging op waterbasis, niet alleen een toner maar een essence, verrijkt met essentiële olie van Rozemarijn en salicylzuur om onvolkomenheden zoals zichtbare poriën, mee-eters en puistjes te verminderen en uw huid te matteren. Poriën zien er niet verstopt uit en lijken strakker, minder zichtbaar. Het algehele uiterlijk van de huid is verbeterd, met minder mee-eters en puistjes.

Decleor Rosemary Officinal Black Clay Mask: Rosemary officinalis Black Clay Mask is Decléor's gezichtsmasker van 98% natuurlijke klei verrijkt met essentiële olie van rozemarijn, salicylzuur en zwarte klei om onvolkomenheden (zoals zichtbare poriën, mee-eters en puistjes) te verminderen en uw huid te zuiveren zonder deze uit te drogen. De huid voelt onmiddellijk ontgift en gematteerd aan, met een gezonde glans. Het algehele uiterlijk van de huid is verbeterd met minder puistjes, mee-eters, puistjes en zichtbare poriën.

Decleor Rosemary Officinal Night Balm: Rosemary Officinal Night Balm is Decléor's 100% natuurlijke oplossing voor de nacht, verrijkt met essentiële olie van rozemarijn om de onzuivere huid weer in balans te brengen. Deze geweldige nachtcrème voor de gecombineerde tot vette huid helpt imperfecties zoals overtollig talg, zichtbare poriën en het verschijnen van puistjes te verminderen. De huid voelt zacht en comfortabel aan. 's Nachts wordt de huid opnieuw in balans gebracht.

Decleor Rosemary Officinal Targeted Care: Rosemary officinalis Targeted Solution is Decléor's anti-imperfectie-concentraat verrijkt met essentiële olie van rozemarijn om puistjes te voorkomen en te behandelen. Het voorkomt en vermindert het verschijnen van puistjes, terwijl het rode vlekken verzacht

Decleor Rosemary Officinal White Clay Daily Care: Rosemary officinalis White Clay Daily Care is Decléor's 96% natuurlijke vochtinbrengende crème voor de vette huid, verrijkt met essentiële olie van rozemarijn, salicylzuur en witte klei om het teveel aan talg, mee-eters en puistjes te verminderen, waardoor de huid gematteerd blijft, zelfs bij warm en vochtig weer. De huid voelt direct gezuiverd en minder glanzend aan, met een gezonde matte gloed. Het algehele uiterlijk van de huid is verbeterd, met minder mee-eters en puistjes. Poriën zien er strakker en minder zichtbaar uit.