Dermalogica Serum

-10%
AGE Bright Clearing Serum
€82,00
€73,80
-10%
Biolumin-C Serum
Dermalogica
€105,00
€94,50
-10%
Circular Hydration Serum
€69,00
€62,10
-10%
Clear Start Booster
€28,00
€25,20
-10%
Phyto-Nature Firming Serum
€173,00
€155,70
-10%
UltraCalming Serum Concentrate
€74,00
€66,60

Wat is een Dermalogica serum?

Een serum is iets anders dan een crème, in welke vorm dan ook. Het is kort gezegd een product voor je huidverzorging dat een hoge concentratie aan actieve ingrediënten bevat om een bepaalde huidconditie of huidprobleem aan te pakken.

Een serum is dunner qua substantie dan een crème, zodat de huid het product en de werkstoffen beter kan opnemen. De moleculen van de substantie zijn namelijk kleiner en hierdoor beter in staat om diep in de huid door te dringen.

Een serum is een vloeistof op water- of oliebasis, dat een hoog percentage actieve werkstoffen bevat. Een serum kan dagelijks worden aangebracht na het reinigen van de huid en dus voor de dagcreme of nachtcrème.

 

Wat maakt Dermalogica serum zo bijzonder?

Dermalogica heeft huidverbeterende serums die zich focussen op het verbeteren van de huid. De serums bevatten geen huidirriterende stoffen, zoals parfum, alcoholen, minerale oliën of kleurstoffen. Het pakt alle huidproblemen aan met een doeltreffende werking. 

 

De verschillende serums van Dermalogica

Na de reiniging kan er een Dermalogica Serum gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten serums in het assortiment. Zoals het Dermalogica Biolumin-C Serum. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen. Het serum verheldert, verstevigd en verminderd fijne lijntjes.

Het Dermalogica Age Bright Clearing Serum is een serum voor volwassenen met een acné-gevoelige huid. Dit serum vermindert en voorkomt onzuiverheden en tekenen van huidveroudering. 

Het 2-in-1 Dermalogica Age Bright Spot Fader is een verhelderend spot treatment. Het vermindert actieve onzuiverheden en zichtbare tekenen van restschade die de onzuiverheden achterlaten op de huid. Onzuiverheden kunnen voorkomen bij iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur en zelfs huidtype.

Voor de gevoelige huid is het Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate zeer geschikt. Het serum is speciaal ontworpen om de gevoelige huid te kalmeren en de gevoeligheid ervan te verminderen.

Om de huid gedurende de nacht te voeden en te herstellen, kan het Dermalogica Overnight Repair Serum gebruikt worden. Dit serum is krachtig tegen huidveroudering. Daarnaast helpt het de huid te voeden, verstevigen en verbetert het de elasticiteit.

Het Dermalogica Phyto Replenish Oil is een hydraterend serum in de vorm van een gezichtsolie. Het herstelt en versterkt de natuurlijke huidbarrière om het te beschermen tegen omgevingsinvloeden, fijne lijntjes te verzachten en vochtverlies tegen te gaan.

Het Dermalogica Multivitamin Power Serum is een verstevigend serum met vitamine A, C en E. Het serum zorgt voor een stevige en elastische huid waarbij fijne lijntjes en pigmentatie worden verminderd.

 

Hoe gebruik je Dermalogica serum?

De gezichtsverzorging van Dermalogica focust zich op het verbeteren van de huidconditie. Voor alle huidtypen is dan ook een serum verkrijgbaar, maar wel zijn sommige serums verschillend in gebruik.

Over het algemeen worden de meeste serums in de ochtend, na de reiniging aangebracht waarna er vervolgens een gezichtscrème of dagcreme aangebracht kan worden. Voor een nachtserum werkt dit op dezelfde manier, alleen gebruik je dan het serum in de avond.

Het spot treatment wordt na de reiniging en een serum aangebracht. Deze wordt plaatselijk aangebracht op een beginnend puistje.

 

Dermalogica serum kopen?

Een Dermalogica Serum bestel je eenvoudig online bij Care for Skin. Bestel Dermalogica Serums online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten van Dermalogica? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.