Dermalogica Serum

-10%
AGE Bright Clearing Serum
€71,00
€63,90
-10%
AGE Bright Spot Fader
€49,00
€44,10
-10%
Biolumin-C Serum - 30 ml
€95,00
€85,50
-10%
BioLumin-C Serum - 59 ml
€149,00
€134,10
-10%
Multivitamin Power Serum
€84,00
€75,60
-10%
Overnight Repair Serum
€76,00
€68,40
-10%
Phyto Replenish Oil
€83,00
€74,70
-10%
Phyto-Nature Firming Serum
€157,00
€141,30
-10%
Rapid Reveal Peel
€89,00
€79,90
-11%
UltraCalming Serum Concentrate
€67,00
€59,90

Wat maakt Dermalogica zo bijzonder?

Dermalogica biedt huidverbeterende producten zonder huidirriterende stoffen, zoals parfum, alcoholen, minerale oliën of kleurstoffen. Dit zorgt ervoor dat de poriën niet verstopt raken en de huid gezond en egaal blijft. Het pakt alle huidproblemen aan met een doeltreffende werking.

Wat voor producten zijn er verkrijgbaar van Dermalogica?

De basis voor een goede huidverzorging is een schone huid, dit krijg je door gebruik te maken van een Dermalogica Cleanser, bijvoorbeeld de Dermalogica Special Cleansing Gel, dit is een zeepvrije schuimende reinigingsgel geschikt voor de normale tot vette huid.

Vervolgens gebruik je een product voor na de reiniging om de laatste restjes vuil te verwijderen, zoals een Dermalogica Toner of een Dermalogica Lotion. De Dermalogica Multi Active Toner en de Dermalogica Antioxydant Hydra Mist zijn beide verfrissende gezichtssprays, de active toner is met name voor de droge huid en de hydra mist voor de verouderde huid. De sprays worden na de reiniging aangebracht op het gezicht en kunnen extra gebruikt worden wanneer je huid behoefte heeft aan een hydratatieboost of een verfrissend gevoel.

Na de reiniging kan er een Dermalogica Serum gebruikt worden, zoals het Biolumin C Serum, dit is een serum geschikt voor alle huidtypen, dit serum verheldert, verstevigd en verminderd fijne lijntjes. In plaats van een serum of als aanvulling kan er ook een Dermalogica Booster gebruikt worden, zoals de Dermalogica Skin Hydrating Booster of de Dermalogica Breakout Clearing Booster.

Vervolgens wordt de dag of nachtverzorging aangebracht, zoals een Dermalogica Dagcreme, dit is de basis voor een gezonde en beschermde huid, één van de bestsellers van de face creams is de Dermalogica Active Moist, deze is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid en heeft een matterende werking zonder de huid uit te drogen en is daarnaast geschikt om zowel als dag- en nachtcreme te gebruiken.
Voor de nacht is een Dermalogica Nachtcreme een must, dit omdat de huid in de nacht hersteld en dan extra voeding nodig heeft. De Dermalogica Barrier Repair is een moisturizer voor de gevoelige huid, deze legt een beschermlaag op de huid en kan zowel als dag- en nachtcreme gebruikt worden.

Als extra aanvulling kan er nog een lip- oogverzorgingsproduct gebruikt worden.
Voor de ouder wordende huid is het gebruik van een Dermalogica Oogcreme aan te raden, de Dermalogica Multivitamin Power Firm is een verstevigende oogcreme die lijntjes verminderd en de elasticiteit van de huid verbeterd. Voor de lippen heeft is er de Dermalogica Nightly Lip Treatment, een anti-aging lip verzorging die de huid rondom de mond verstevigd, hydrateert en herstelt.

Als laatste stap in je huidverzorging breng je de Dermalogica Hydrablur Primer aan, deze kan ook onder je make-up aangebracht worden om zo de basis te vormen voor je make-up.

Voor de wekelijkse extra verzorging gebruik je een Dermalogica Scrub en/of Dermalogica Peeling, dit is een fijne aanvulling op het huidverzorgingsritueel, zoals de Dermalogica Daily Microfoliant, dit is een milde scrub op basis van rijst extracten die geschikt is voor alle huidtypen of de Dermalogica Rapid Reveal Peel, dit is een professionele peeling die dode huidcellen verwijdert en tevens fijne lijntjes en rimpels vermindert.

Het gebruiken van een Dermalogica Mask 1 a 2 keer per week is een fijn extra verwen momentje voor de huid, één van de bestsellers is het Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque, dit is een masker voor de rijpere huid. Dit masker voorkomt en verminderd huidveroudering en geeft een zachte en gehydrateerde huid.

Tot slot is er de Dermalogica Sunscreen, deze bied bescherming tegen de UV straling, waardoor vroegtijdige huidveroudering wordt tegengegaan. De Dermalogica Dynamic Skin Recovery bevat een SPF50 die de huid optimaal beschermd en daarnaast de aanmaak van collageen stimuleert.

Dermalogica Serum

Een gezichts- of face serum is iets anders dan een creme, in welke vorm dan ook. Het is kort gezegd een product dat een hoge concentratie aan actieve ingrediënten bevat om een bepaalde huidconditie of huidprobleem aan te pakken.

Het product is dunner qua substantie dan een crème, zodat de huid het product en de werkstoffen beter kan opnemen. De moleculen van de substantie zijn namelijk kleiner en hierdoor beter in staat om diep in de huid door te dringen.

Een gezichtsserum of faceserum is een vloeistof op water- of oliebasis, dat een hoog percentage actieve werkstoffen bevat. Een serum werkt specifiek op een bepaald huidprobleem of huidbehoefte en wordt onder een dag- of nachtcrème gedragen. Een serum is meestal vrij dun van substantie en kan zowel op water-, olie- of gelbasis zijn. Een serum kan dagelijks worden aangebracht na de reinigen van de huid en dus onder de dagcreme of nachtcreme.

Dermalogica heeft verschillende soorten Serum in het assortiment, waaronder de volgende Serum.

Dermalogica Age Bright Clearing Serum: De AGE Bright Clearing Serum is een serum voor volwassenen met een acné-gevoelige huid. Dit serum vermindert en voorkomt onzuiverheden en tekenen van huidveroudering. 

Dermalogica Age Bright Spot Fader: Deze 2-in-1 verhelderende spot treatment vermindert actieve onzuiverheden en zichtbare tekenen van restschade die ze achterlaten op de huid. Onzuiverheden kunnen voorkomen bij iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, huidskleur en zelfs huidtype.

Dermalogica Redness Relief Essence: Deze Essence is net zo lichtgewicht is als een toner, maar zo geconcentreerd als een serum. Stimuleert huidherstel en verminderd roodheid.