Grown Alchemist Nachtcreme

Detox Night Cream
Grown Alchemist
€104,00
Regenerating Night Cream
€94,00

Grown Alchemist: ontdek een nieuwe generatie biologische verzorgingsproducten. Geavanceerde formuleringen, gemaakt met behulp van natuurlijke technologieën die een revolutie zijn ten opzichte van de traditionele benadering van anti-aging huidverzorging, haarverzorging en bad & body producten. Grown Alchemist werkt alleen met de allerbeste cosmetica specialisten uit Londen, Parijs en Australië. Samen werken zij aan onderzoek en aan perfecte formules waarvan het lichaam de synergetische moleculaire structuur herkent.

 

Het ontstaan van Grown Alchemist

De twee net afgestudeerde broers Keston en Jeremy kwamen samen om te gaan samenwerken aan een project waarbij hun passie voor designen en productontwikkeling werd gecombineerd. Deze combi bleek zo succesvol dat ze een internationaal adviesbureau begonnen waarbij ze producten ontwikkelden voor de grootste wereldwijde merken. Tijdens het testen van een product voor een van de klanten kwamen ze er achter dat onderzoek aantoonde dat het continue gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten direct de gezondheid van de huid verbeterde en tekenen van veroudering verminderden. Hierdoor besloten ze hun eigen merk, Grown Alchemist, op te richten en ze ontwikkelden formules met een unieke combi tussen biologie en cosmetische chemie. Nog steeds is het team van cosmetische chemici op zoek naar vernieuwende formules in de onderzoekslaboratoria die zijn gevestigd in Londen, Parijs, Zwitserland, Spanje en Australië. Tegenwoordig zijn de producten van Grown Alchemist een van de beste producten tegen huidveroudering en is Grown Alchemist uitgegroeid tot een groot merk dat wordt verkocht over de hele wereld.

Een van de bestsellers van Grown Alchemist is de Grown Alchemist Shampoo, deze is er in verschillende varianten, een Anti Frizz Shampoo, een Colour Protect Shampoo, een Detox Shampoo, een Nourishing Shampoo, een Strengthening Shampoo en een Voluminising Shampoo. Voor alle haartypen en behoeftes een shampoo.

 

Grown Alchemist Huidverzorgingsroutine

Voor de dagelijkse verzorging is het aan te raden te beginnen met een Grown Alchemist Cleanser en Grown Alchemist Lotion. Deze reinigen de huid van onzuiverheden en bereiden de huid voor op de aanvullende Grown Alchemist Dagverzorging en Grown Alchemist Nachtverzorging.

Als extra boost kan er voor de dag- en nacht verzorging een Grown Alchemist Serum aangebracht worden. Dit is een intensief voedend product wat bestaat uit geconcentreerde werkstoffen.

Voor de gevoelige huid rond de ogen en lippen kan er een Grown Alchemist Oogverzorging en een Grown Alchemist Lipverzorging gebruikt worden. De huid rond de ogen en lippen is dunner en heeft daarom behoefte aan speciale verzorging.

Als aanvulling kan er 1 of 2 keer per week een Grown Alchemist Masker gebruikt worden, een masker is tevens verzorgend maar ook reinigend.

 

Grown Alchemist Nachtverzorging

De Grown Alchemist Nachtverzorging geeft de huid gedurende de nacht de nodige verzorging en voeding, zodat de huid de volgende ochtend gehydrateerd aanvoelt. Onderstaand vindt je de producten uit van de nachtverzorging van Grown Alchemist.

Grown Alchemist Detox Facial Night Cream: Door middel van de perfecte mix met peptiden, echinacea, essentiële omega-vetzuren, hyaluronzuur en vitamines in deze facial night cream van Grown Alchemist ongift en renegeert het de huid. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels vermindert en kun je genieten van een stralende huid met een jongere uitstraling. Ook geeft de crème de huid een zeer goede hydratatie waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt en mooi glad wordt.

Grown Alchemist Hydra Repair Treatment Cream: Camellia, Geranium Blossom: De zachte maar rijke formule in deze crème van Grown Alchemist geeft de gezichtshuid een maximale hydratatie waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt en er prachtig glad en gekalmeerd uit ziet. Door de perfecte samenstelling van de ingrediënten is het Grown Alchemist gelukt om te zorgen dat de crème een maximale hydratatie geeft aan de huid, zonder hierbij een vettige glans of overgebleven olie achter de laten op de huid. 

Grown Alchemist Regenerating Night Cream: Een rijke gevorderde gezichtscrème met een krachtige mix van peptiden, antioxidanten, vitaminen, hyaluronzuur en essentiële omega vetzuren die de huidelasticiteit herstellen, waardoor de uitstraling van fijne lijnen en rimpels aanzienlijk wordt verminderd. De huid wordt verzacht en voelt glad aan en krijgt een jeugdige uitstraling.