Tea tree oil is een natuurlijk ingrediënt dat van oorsprong komt uit Australië en wordt gewonnen uit de bladeren van de Melaleuca Alternifolia-boom.

Tea tree oil heeft een antispetische werking en kan worden gebruikt tegen bacteriën, virussen en schimmels. Daarnaast helpt Tea tree oil helpt tegen pijnklachten en stimuleert het de genezing van een ontstoken huid.

Tea tree oil wordt vaak verwerkt in creme's, shampoo's, mondwater, maar deze olie wordt ook puur ingezet, uiteraard door toevoeging van een paar druppels in bad, stoombad of vermengt met een massagecrème.

 

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.