Loveli Rebel Care

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker - en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken -  kwam bij Linda de grote wake-upcall. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van de Loveli Deo. Na doorontwikkelen en doorontwikkelen was de eerste deodorant zonder aluminium geboren, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van de Loveli Deo refill. Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.

 

Loveli Deo vervangen

Wanneer je Loveli Deodorant op is kun je hier gemakkelijk een refill in plaatsen. Dit doe je door de deo helemaal naar beneden te draaien en het dan even schoon te maken met een stukje keukenpapier. Haal de refill uit de verpakking en doe het in de deo. Let op dat je de goede kant naar onderen doet (met het gaatje). Duw hem nog even aan en hij is klaar voor gebruik!

 

Loveli Rebel Care

100% troepvrije producten zijn natuurlijk niet alleen voor vrouwen bedoeld. Wil jij jouw man, vader, vriend, zoon of collega ook verwennen met 100% natuurlijke producten, dan zijn de producten uit de Loveli Rebel Care lijn misschien wel het ideale cadeau!

De Loveli Rebel Care Bodywash is net als de Bodywash van Loveli gemaakt van kokosolie. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt. Zonder SLS of SLES (een super sterke reiniger die super goed schuimt, maar ook je huid stript van de huideigen oliën). En zonder de pH-waarde van zijn huid in de war, schoppen, waardoor je er een gevoelige huid van kunt krijgen. De Bodywash van Rebel Care heeft de geur We love Gingers, een verslavend lekker gember geur.

De Loveli Rebel Care Face & Beard Wash is een super zachte foam gemaakt van kokosolie. De wasgrondstof cocosbetaïne is mild en niet irriterend. Extra dik zodat hij ook zijn baard ermee kan wassen. Hij kan hem zelfs als scheerschuim gebruiken om zijn baard bij te scheren. Met kokosolie voor extra verzorging van de baard.

De Rebel Care deodorant zonder aluminium voor mannen! Omdat het voor mannen net zo goed belangrijk is om een deo zonder aluminium te gebruiken. Puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en die je beschermen tegen zweetgeur. Loveli Deo Rebel Care Fresh Cotton is een helemaal natuurlijk parfum met de frisheid van pas gewassen katoen. De stick is 75 ml en gaat zeker 3 maanden mee.

 

Loveli Deo waar te koop

Koop je favoriete Loveli Deo online bij Care for Skin. 
Bij Care for Skin kun je de producten van Loveli kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw Loveli Deo op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.