Maria Galland Lotion

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

 

Maria Galland producten

Maria Galland heeft verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Een van de bestsellers van Maria Galland is de Maria Galland 360 Creme, dit is een dag- en nachtcreme die de 30+ huid een beauty boost geeft, deze creme werkt preventief op huidveroudering en bestrijd de eerste lijntjes en rimpels.

De productlijn Maria Galland Hydra Global is een hydraterende lijn die de huid 24 uur lang vocht en hydratatie geeft. De huid zal een gezonde glans krijgen en voelt heerlijk zacht en soepel aan.

De Maria Galland 5 nachtcreme is de allereerste creme die ontwikkeld werd van Maria Galland. Deze creme is een eerbetoon van Maria Galland aan Coco Chanel No5., dit is een intensief regenererende en verstevigende creme die de elasticiteit verbeterd en herstelt. Van dezelfde lijn is er ook de Maria Galland 5B nachtcreme, deze heeft een soortgelijke werking als de Maria Galland 5 Creme, maar is veel intensiever en voller. Hiermee is deze creme ook zeer geschikt voor de extreem droge huid en kan deze zelfs gebruikt worden bij seborroïsch eczeem en brandwonden en littekens (die dicht gegroeid zijn), maar ook bij zonnebrand. Deze creme is erg verzachtend en stimuleert de celvernieuwing van de huid.

 

Maria Galland Lotion

Een lotion, tonic of toner wordt gebruikt als tweede stap in de reiniging. Er wordt eerst gereinigd door middel van een reinigingsmelk, reinigingsolie of -balsem of een reinigingsgel of -foam. Cleansers (en niet te vergeten het water waarmee deze worden verwijderd) veranderen de pH-waarde (zuurgraad) van de huid. Een toner/lotion/tonic zorgt ervoor dat de pH-waarde weer wordt geneutraliseerd naar een pH-waarde van 5,5, oftewel pH-huidneutraal. Een juiste pH-waarde zorgt ervoor dat de huid de werkstoffen uit opvolgende serums/crèmes beter kan opnemen, om vervolgens de huidcellen aan het werk te zetten. Kies een lotion passend bij jouw huidtype en huidbehoefte. 

Maria Galland Lotion biedt de volgende lotions voor het tonifieren van de huid.

Maria Galland 1000 Mille La Lotion: Deze lotion heeft een lichte geltextuur en zorgt ervoor dat de teint van je huid straalt en er fris uitziet. Je huid voelt gehydrateerd, zacht en gekalmeerd aan.

Maria Galland 62: De 62 Lotion Hydra Matite is een frisse, alcohol vrije gezichtslotion met een milde peelende en matterende werking. Deze lotion is bedoeld voor de normale tot vette huid en verwijdert overtollig talg.

Maria Galland 64: De 64 Lotion Soyeuse is een kalmerende lotion in een geltextuur, de lotion is geschikt voor alle huidtypes en is bij uitermate geschikt voor de droge tot zeer droge huid.

Maria Galland D-420: De D-420 Tonique Hydratant Apaisant heeft een geltextuur en bevat kalmerende werkstoffen die de gevoelige en rode huid kalmeren en hydrateren.

 

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze schoonheidsspecialistes maakt Care for Skin tot de Maria Galland specialist online.