Maria Galland Masker

Maria Galland Paris signatuur behandelingen zijn tot in de perfectie ontwikkeld om de innerlijke energie van schoonheid in elke vrouw te onthullen en om je die unieke stralende gloed te geven waarmee je je ware, authentieke zelf op elke leeftijd kunt uiten.

Maria Galland Paris gaat verder dan de zichtbare symptomen en onderzoekt alle onderliggende oorzaken van de huidconditie. Dit globale 360°-perspectief maakt het mogelijk om schoonheidsrituelen af te stemmen op de individuele behoeften van de huid.

 

Maria Galland producten

Maria Galland heeft verschillende productlijnen voor verschillende huidtypes en huidproblemen.

Een van de bestsellers van Maria Galland is de Maria Galland 360 Creme, dit is een dag- en nachtcreme die de 30+ huid een beauty boost geeft, deze creme werkt preventief op huidveroudering en bestrijd de eerste lijntjes en rimpels.

De productlijn Maria Galland Hydra Global is een hydraterende lijn die de huid 24 uur lang vocht en hydratatie geeft. De huid zal een gezonde glans krijgen en voelt heerlijk zacht en soepel aan.

De Maria Galland 5 nachtcreme is de allereerste creme die ontwikkeld werd van Maria Galland. Deze creme is een eerbetoon van Maria Galland aan Coco Chanel No5., dit is een intensief regenererende en verstevigende creme die de elasticiteit verbeterd en herstelt. Van dezelfde lijn is er ook de Maria Galland 5B nachtcreme, deze heeft een soortgelijke werking als de Maria Galland 5 Creme, maar is veel intensiever en voller. Hiermee is deze creme ook zeer geschikt voor de extreem droge huid en kan deze zelfs gebruikt worden bij seborroïsch eczeem en brandwonden en littekens (die dicht gegroeid zijn), maar ook bij zonnebrand. Deze creme is erg verzachtend en stimuleert de celvernieuwing van de huid.

 

Maria Galland Masker

Een masker kan een ontspanningsmoment zijn voor jezelf, of een oppepper voor je huid voor een speciaal moment. Je huid kan veel baat hebben bij een masker en zou daarom ook een vaste plek moeten verdienen in je huidverzorgingsroutine. Wekelijks een moment vinden om een masker te gebruiken, maakt je huid blij. Er zijn verschillende maskers met verschillende texturen en werkingen. Elke huid heeft baat bij een voedend masker én en een reinigend masker op zijn tijd. Maria Galland heeft verschillende maskers, onderstaand vindt je een selectie van de Maria Galland Masker.

Maria Galland 2: Masque Souple is een masker dat in de ochtend aangebracht kan worden, nog voor de reiniging. Het werkt namelijk zowel naast een masker zowel als reiniger. Dit masker zuivert de huid, ontdoet deze van afvalstoffen en talg en stimuleert lichtjes de doorbloeding dankzij het klimop-extract. Vitamaine B6 vitaliseert de huid en allantoïne verfijnt, ontspant en verzacht de huid.

Maria Galland 280: Masque Desalterant Hydra Global is een echte dorstlesser voor de huid, het brengt vocht in de diepere huidlagen. De combinatie van innovatieve anti-aging complexen hydrateert, revitaliseert en beschermt de huid diepgaand. Dit makser geeft een gladdere huid en een frisse en stralende teint.

Maria Galland 380: Masque De Nuit Recuperateur Lumin Eclat is een nachtmasker, dit masker werkt herstellend en het bevordert de natuurlijke processen van de huid zodat je er altijd uitgerust uitziet, ongeacht de hoeveelheid slaap. Het vermindert tekenen van vermoeidheid en regenereert 's nachts de huid waardoor je een gladde en uitgeruste huid krijgt.

Maria Galland 68: Masque Purifant D-Tox is een reinigend masker met een peelende werking, op basis van kaoline en bentoniet klei. Dit masker absorbeert talg en ontdoet de huid van afvalstoffen, verheldert de huid en geeft de huid een heldere, frisse teint. Dit masker is zeer geschikt voor de vette en acne huid.

 

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze schoonheidsspecialistes maakt Care for Skin tot de Maria Galland specialist online.