Marlyse Blue Dagcrème

Day Cream SPF 25
Marlyse Blue
€40,90
Bestseller
Day Cream Supreme
Marlyse Blue
€41,90
Sun Protect SPF30+
Marlyse Blue
€29,95

De ideale dagverzorging vind je bij Marlyse Blue. Dit kleine assortiment voorziet alle huidtypen van het juiste product. Natuurzuivere huidverzorging, zonder parabenen, siliconen, PEG's, harde chemicaliën of sulfaten. Op basis van organische extracten en oliën bieden de producten effectieve verbetering van de huid. Ook geschikt voor elke leeftijd!

Marlyse Blue claims 

Marlyse Blue producten zijn:

  • Natuurzuiver
  • Zonder parabenen en siliconen
  • Geen chemische toevoegingen
  • Vegetarisch en niet op dieren getest
  • Glutenvrij

 

De producten

Day Cream SPF 25 - Dagcrème geschikt voor de normale tot drogere huid. Deze dagcreme hydrateert intens en zorgt voor dagelijkse bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wordt snel opgenomen en zorgt direct voor een zachte gladde huid.

Day Cream Supreme SPF 25 - Dagcrème geschikt voor de vette, gecombineerde, jonge en normale huid. Deze beschermende dagcreme heeft een lichte textuur voor een comfortabel huidgevoel. De organische plantenoliën en Shea Butter verzorgen de drogere delen van het gelaat, het hyaluronzuur brengt het vochtgehalte in de huidcellen op peil. Met minerale zonbescherming.

Serum Day - Dit serum is uitermate geschikt voor overdag en past bij elk huidtype en elke leeftijd. Door de speciale combinatie van zeewier-extract en hyaluronzuur zorgt het voor een frisse en jonger uitziende huid.


Onze service

Advies en service staat bij ons centraal als het gaat om huidverzorging en de verkoop van deze producten. Met Care for Skin hebben we een duidelijke lange termijn visie en willen we vooral een tevreden klant die haar huidverzorging met plezier gebruikt en resultaat ziet. Daarom krijgt u bij ons advies van een ervaren schoonheidsspecialist die de producten kent, getraind is in het gebruik van de producten en die samen met u op zoek gaat naar het beste resultaat. Wilt u graag passend huidadvies met de producten van Marlyse Blue? Schroom dan niet om contact op te nemen via de e-mail of telefoon.