Marlyse Blue Nachtcrème

Night Cream
Marlyse Blue
€40,90
Serum Night
Marlyse Blue
€41,90

Dit kleine assortiment nachtverzorging voorziet alle huidtypen van een intense hydratatie. Rijke formules die de huid verzachten en voeden gedurende de nacht. Natuurzuivere huidverzorging, zonder parabenen, siliconen, PEG's, harde chemicaliën of sulfaten. Op basis van organische extracten en oliën bieden de producten effectieve verbetering van de huid. Ook geschikt voor elke leeftijd!

Marlyse Blue claims 

Marlyse Blue producten zijn:

  • Natuurzuiver
  • Zonder parabenen en siliconen
  • Geen chemische toevoegingen
  • Vegetarisch en niet op dieren getest
  • Glutenvrij

 

De producten

Night Cream - Deze rijke, voedende nachtcrème herstelt en vermindert fijne lijntjes. Geschikt voor de droge en ouder wordende huid. Zorgt door een intensieve hydratatie voor een soepele, gezond uitziende huid. Verrijkt met oliën om de droge tot zeer droge huid te verzorgen.

Serum Night - Dit unieke olieserum op basis van rijke oliën en vitaminen laat zichtbare tekenen van veroudering en droogte verdwijnen. Vitamine E en C herstellen en vernieuwen de huid en laten haar stralen. Geschikt voor elke leeftijd.

Onze service

Advies en service staat bij ons centraal als het gaat om huidverzorging en de verkoop van deze producten. Met Care for Skin hebben we een duidelijke lange termijn visie en willen we vooral een tevreden klant die haar huidverzorging met plezier gebruikt en resultaat ziet. Daarom krijgt u bij ons advies van een ervaren schoonheidsspecialist die de producten kent, getraind is in het gebruik van de producten en die samen met u op zoek gaat naar het beste resultaat. Wilt u graag passend huidadvies met de producten van Marlyse Blue? Schroom dan niet om contact op te nemen via de e-mail of telefoon.