Phyris Maskers

Anti Stress Mask
€24,50
Collagen Depot
€29,00
Forest Mask
€36,00
Hyaluron Depot
€29,00
Retinol Mask
€36,00
Silver Balance Mask
€24,00
Vitamin Depot
€29,00

Een masker helpt de dagelijkse huidverzorging te verbeteren. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen uw huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van uw huidconditie. Ons advies is om 1 tot 2 keer in week een masker te gebruiken.

Phyris Specialist

Maskers van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.