Phyris Tonic

Astringent Tonic
€20,50
Hydro Tonic
€20,50
Milky Tonic
€20,50

Stap 1 in het '3-fasen concept' van Phyris. Een tonic brengt de huid in balans en maakt deze gereed voor de opname van werkstoffen uit een dag- of nachtverzorging. De tonic verwijdert de laatste restjes vuil en make-up die zijn achtergebleven na de reinigng van de huid en brengt de pH-waarde van de huid weer op haar natuurlijke niveau. Tonics worden daarom opgebracht na de reiniging van de huid.

Phyris Specialist

Tonic van Phyris op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Phyris zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Phyris online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Phyris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Phyris specialist online.