REN Clean Skincare Exfoliant

-10%
Micro Polish Cleanser
REN Clean Skincare
€32,00
€28,80

REN Clean Skincare Exfoliant

REN Clean Skincare heeft twee exfolianten, die mild zijn en zonodig dagelijks ingezet kunnen worden in de gezichtsverzorging routine. Deze exfolianten zijn speciaal ontworpen om de huid te reinigen en te verjongen, en zijn geschikt voor verschillende huidtypes.

REN Clean Skincare Gentle Exfoliating Cleanser is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.
De Gentle Exfoliating Cleanser is een milde exfoliant die zachtjes dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert, zonder de huid te irriteren. Het is geformuleerd met natuurlijke ingrediënten zoals jojoba-korrels en papaja-enzymen, die helpen bij het exfoliëren en vernieuwen van de huid. Deze cleanser heeft een lichte, gelachtige textuur die gemakkelijk op de huid kan worden aangebracht en afgespoeld. Het laat de huid zacht, glad en stralend achter, terwijl het de natuurlijke vochtbarrière van de huid respecteert. Deze Gentle Exfoliant Cleanser kan 2 tot 3 keer per week worden ingezet voor een optimaal resultaat.

REN Clean Skincare Micro Polish Cleanser is geschikt voor de normale, gecombineerde huid, acne/puistjes en de vette huid.
De Micro Polish Cleanser is een diep reinigende exfoliant die helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, onzuiverheden en overtollige olie, waardoor de huid zacht en verfrist aanvoelt. Het bevat natuurlijke exfoliërende korrels van amber, rijstzemelen en lava om de huid te polijsten en te vernieuwen, terwijl het ook wordt aangevuld met glycolzuur, een AHA (alpha hydroxy zuur), dat helpt bij het verbeteren van de textuur en teint van de huid. De Micro Polish Cleanser heeft een romige textuur en laat de huid gerevitaliseerd en stralend achter.
De Micro Polish Cleanser kan 2 tot 3 keer per week worden ingezet voor een optimaal resultaat. 

Waarom REN Clean Skincare exfolianten gebruiken?

De exfolianten van REN Clean Skincare zijn geliefd om hun effectieve en toch milde formules die de huid exfoliëren zonder deze te irriteren. Ze zijn vrij van schadelijke chemicaliën, zoals sulfaten, parabenen en synthetische geur- en kleurstoffen.

REN Clean Skincare exfoliant kopen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare, natuurlijk en doeltreffende exfoliant? REN Clean Skincare exfoliant kopen, is een goede keuze, een natuurlijk product met optimaal resultaat.

REN Clean Skincare exfoliant advies nodig?

Kom je er alleen niet uit en heb je een goed advies nodig om een REN Clean Skincare exfoliant te kunnen gebruiken? Neem dan contact op met de specialisten van Care for Skin, de REN Clean Skincare schoonheidsspecialisten staat voor je klaar met een goed advies gericht op jouw huid.