REN Clean Skincare Lotion

-10%
Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
€36,00
€32,40
-10%
Ready Steady Glow Tonic Deluxe
€41,00
€36,90

REN Clean Skincare Lotion

REN Clean Skincare staat bekend om hun ethisch verantwoorde en duurzame benadering van gezichtsverzorging. Ze combineren wetenschap met natuurlijke ingrediënten om effectieve en milieuvriendelijke producten te creëren.

RREN Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonicis een dagelijkse exfoliërende tonic die is geformuleerd met een mix van alfa-hydroxyzuur (AHA), waaronder melkzuur, salicine en azelainezuur. Deze zuren helpen om dode huidcellen zachtjes te verwijderen, de poriën te ontstoppen en de huidtextuur te verfijnen. Het verbetert ook de uitstraling van de huid en zorgt voor een heldere, stralende teint. Het is geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid en kan gemakkelijk worden opgenomen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

REN Clean Skincare Ready Steady Glow Tonic Deluxe is een grotere, limited edition versie van de Ready Steady Glow Daily AHA Tonic. Het bevat dezelfde exfoliërende formule als de oorspronkelijke tonic, maar wordt geleverd in een grotere fles van 500 ml in plaats van de standaard 250 ml fles. Dit maakt het ideaal voor degenen die de tonic vaak gebruiken of graag een voorraadje willen aanleggen. De Tonic Deluxe is ook perfect voor liefhebbers van de Ready Steady Glow Daily AHA Tonic die op zoek zijn naar een meer duurzame en economische optie.

Beide tonics zijn dus volledig hetzelfde, alleen de inhoud (ml's) is varierend. De Lotions zijn vrij van parabenen, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen, en dierlijke ingrediënten, en zijn geschikt voor veganisten. Ze zijn ook dermatologisch getest, maar niet geschikt voor de gevoelige huid. Om ze te gebruiken, breng je een kleine hoeveelheid aan op een droog of nat wattenschijfje en veeg je zachtjes over het gezicht en de hals na het reinigen van de huid. Vermijd het gebied rond de ogen en spoel niet af. Gebruik altijd een zonbescherming overdag tijdens het gebruik van deze producten, omdat ze de gevoeligheid van de huid voor de zon zullen verhogen.

Voor welk huidtype is de REN Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic?

De Ren Clean Sincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic is geschikt voor alle huidtypes, behalve voor de gevoelige huid, maar ook de droge huid. Omdat deze Lotion een exfolierende werking heeft, dus de dode huidcellen zal verwijderen, heeft de gevoelige huid en de droge huid hier geen baat bij. Deze beide huidtypes hebben geen last van een verdikte huid, dus zullen alleen maar heel gevoelig gaan reageren op een Lotion met fruitzuren. De REN CLean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic heeft voor de normale, bleke huid, maar ook de vettere en acne huid hele mooie resultaten. Het geeft de vermoeide huid meer uitstraling, een hydraterende werking, maar ook meer stevigheid. De vettere en acne huid, daarvan zal de poriën goed worden gereinigd, de dode huidcellen worden verwijderd en de huid een heldere uitstraling geven.

Ook pigmentatie zal verminderen met het gebruik van de REN Clean Skincare Ready Steady Glow Daily AHA Tonic.

REN Clean Skincare Lotion kopen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Lotion van REN Clean Skincare Nederland en wil je REN Skincare kopen? Care for Skin is gespecialiseerd in de producten van REN Cosmetics en de REN Clean Skincare AHA Tonic is een zeer effectief en zal de huid een zichtbaar gladdere en energieke teint geven.

REN Clean Skincare Lotion advies nodig?

Heb je advies nodig of de REN Lotion geschikt is voor jouw huid, neem dan contact op met de Care for Skin schoonheidsspecialisten REN Clean Skincare. We helpen je graag met een uitgebreid en duidelijk advies voor jouw huid.