Thalgo Dagcrème

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Thalgo. Schoonheid uit de zee. Thalgo dagverzorging biedt de ideale bescherming voor je huid overdag en voedt deze met de mooiste ingrediënten.

Thalgo Specialist

Dagverzorging van Thalgo op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Thalgo zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Thalgo Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Thalgo snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Thalgo specialist online.