Thalgo Oogverzorging

Thalgo Oog en Lipverzorging voor verschillende huidtypes. Van hydraterende tot reinigende werking. Ook voor mannen. De zachte gevoelige huid rondom de ogen en lippen verdienen een milde verzorging. Thalgo gebruikt hiervoor de mooiste ingrediënten.

Thalgo Specialist

Oog- en Lipverzorging van Thalgo op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Thalgo zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Thalgo Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Thalgo snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Thalgo specialist online.