Bellabaci

Bambino Cups
Bellabaci
€42,00
Body Cups
Bellabaci
€42,00
Facial Cups
Bellabaci
€42,00

 

Cupping therapie is in feite een eeuwenoude therapie, waarvan wordt beweerd dat deze rond 3000 jaar voor Christus in Oost -Azië en ook het oude Arabië al werd toegepast.

In de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruik gemaakt van kopjes, gemaakt van glas, plastic of bamboe op de huid geplaatst en vervolgens vacuüm gezogen. Zelfs in Nederland werd tijdens de middeleeuwen deze techniek al gebruikt in de badhuizen. Men dacht en denkt op deze manier afvalstoffen uit het lichaam te kunnen zuigen, verwijderen.

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Bellabaci Cups. Het principe van Cupping is het plaatselijk stimuleren van de bloedsomloop.

Bellabaci biedt drie type cups

 

Bellabaci Facial Cups: geschikt voor iedereen met beginnende lijntjes, voor versteviging van de huid en een sterkere doorbloeding. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Bambino Cups: geschikt voor de niet gevoelige en de meer geoefende (cupping) huid. De cups zijn korter dan de Facial Cups en daardoor intensiever in gebruik. Zeer geschikt voor de fijnere, kleinere oppervlakten, zoals rondom de lippen en oogcontouren. Deze set bestaat uit 2 cups, een zachte en een hardere variant.

Bellabaci Body Cups: een set van 2 cups, een zachte en een hardere variant, die de strijd aangaat met striae, cellulitis, pijnlijke en gespannen spieren.

Alle cups dienen gebruikt te worden in combinatie met een gezichts- of lichaamsolie. Kies hiervoor een passende olie die dusdanige voeding biedt, waardoor het aan te pakken "probleem" extra wordt behandeld.