Pupa Milano, nu te bestellen op Care for Skin - Care for Skin
Gratis verzending vanaf € 39
Klantenbeoordeling 9,4
Cadeau vanaf € 75

Pupa Milano, nieuw in de shop

  • Geplaatst op
  • Door Cedric van Dijken
  • Geplaatst in Pupa Milano
  • 0
Pupa Milano, nieuw in de shop

Trots dat we zijn mogen we vertellen dat we officieel dealer zijn geworden van Pupa Milano, het Italiaanse make-up merk.

Pupa Milano is een trendy, eigentijds make-up merk uit Italië. Pupa Milano biedt een uitgebreid assortiment en staat voor fashion, innovatie, trends en kleur. De Csometica van Pupa is geschikt voor iedereen, van de proffesioneel tot de tiener. Pupa Milano biedt uitgesproken kleuren die het erg goed doen op feestjes en speciale gelegeheden, maar ook ingetogen kleuren en tinten van de dagelijkse verfraaiing van de huid.

Pupa Milano heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld van een startend bedrijf tot één van de toonaangevende merken in de wereld van make-up en cosmetica. Niet voor niets dat iedereen weg loopt met de producten van Pupa. Pupa Milano speelt in op trends en ontwikkelingen op het gebied van fashion en ontwikkeling en komt daardoor snel met nieuwe kleuren en tinten. Pupa Milano is een sterk en dynamisch merk die altijd blijft vernieuwen en u het beste biedt op het gebied van Make-up en Cosmetica.

Benieuwd geworden naar de bijzondere producten van Pupa Milano? Neem een kijkje in de shop:

Naar de Shop

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden