OOOO de parfum

Deze heerlijke geuren zijn ontstaan uit liefde voor reizen. De exotische geuren kennen hun ingrediënten en oorsprong uit allerlei delen van de wereld. Laat je meenemen naar oosterse bloementuinen en oosterse kruidenbazaars en geef jezelf of de ruimte waar je je in bevindt, een heerlijke geur.

Ben je op zoek naar een unieke, exotische geur voor in je interieur of een heerlijke OOOO de parfum voor op je lichaam? Dan ben je bij Oolaboo aan het juiste adres. Oolaboo OOOO de parfum is verkrijgbaar in vier soorten:

 

Oolaboo OOOO de Parfum 01

Een subtiele en bloemige eau de parfum op basis van sandelhout, patchouli en nachtschone. Het wordt geleverd in een luxe box en is ontwikkeld in Grasse, de parfum hoofdstad van Zuid-Frankrijk. Een fijne geur die je de hele dag door blijft ruiken.

Oolaboo OOOO de Parfum Diffuser Sandalwood

Deze geurstokjes laten de woonruimte heerlijk ruiken met de houtige, warme en rustgevende geur van sandelhout. De aromatische geur is verkregen uit natuurlijke en pure essentiële oliën van sandelhout.

 

Oolaboo OOOO de Parfum Room Spray

Een roomspray die elke woonruimte voorziet van een intens warme geur van sandelhout en leer. En tegelijkertijd kun je deze interieur spray ook gebruiken voor je linnen. Heerlijk wanneer je 's avonds in een fris bed stapt.

 

Oolaboo OOOO de Parfum Scented Candle Sandelwood

Deze ambachtelijke geurkaars is gemaakt op basis van 100% eco-sojawas. De houtige en warme aroma is verkregen uit natuurlijke en pure essentiële oliën van sandelhout. 

 

 

OOOO de parfum kopen?

Ben jij enthousiast geworden en wil je je interieur of je lichaam verrassen met één van deze geuren? Dan zit je bij Care for Skin goed. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.