Coverderm Sample Kit

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Coverderm Sample Kit

Een prachtige en complete tool om Coverderm camouflage uit te proberen. De Coverderm sample kit is beschikbaar voor de varianten Perfect Face, Classic, Perfect Legs en Perfect Legs Fluid, verkrijgbaar in de drie kleur samenstellingen light, medium en dark.

De inhoud van de kits Perfect Face en Classic:

De sample kit Perfect Face en Classic bevatten 4 x 2ml foundation, 1 sachet finisching powder, 1 sachet removing cream, sponsje en een gebruiksomschrijving (EN/FR).

Light: deze set bevat 4 lichtere varianten van de foundation: nr. 1, 2, 3, 4. 

Medium: deze set bevat 4 medium varianten van de foundation: nr. 3A, 4, 5, 5A. 

Dark: deze set bevat 4 donkere varianten van de foundation: nr. 6, 7, 8, 9. 

De inhoud van de kits Perfect Legs:

De sample kit Perfect Legs bevat 4 x 2ml foundation en een gebruiksomschrijving (EN/FR).

Light: deze set bevat 4 lichtere varianten van de foundation: nr. 1, 2, 3, 4. 

Medium: deze set bevat 4 medium varianten van de foundation: nr. 3A, 4, 5, 5A. 

Dark: deze set bevat 4 donkere varianten van de foundation: nr. 6, 7, 8, 9. 

De inhoud van de kits Perfect Legs Fluid:

De sample kit Perfect Legs Fluid bevat 3 x 10ml foundation, met daarbij een gebruiksomschrijving (EN/FR).

Light: deze set bevat 3 lichtere varianten van de foundation: nr. 50, 53, 56.

Dark: deze set bevat 3 donkere varianten van de foundation: nr. 59, 62, 65.