Coverderm Vanish Foundation

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Coverderm Vanish Make-up SPF50

Coverderm Vanish Make-up SPF50+ is een waterproof, langzittende make-up die een perfecte dekking geeft en tegelijkertijd spataderen en roodheid in het gezicht vermindert. De Vanish Make-up vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen.
De Make-up is verrijkt met Vitamine E, Retinol, MDI Complex, Fucoidan en isoflavonen die een extra anti-aging, verstevigende en verzachtende werking bieden. De Vanish biedt een optimale bescherming tegen de zon met SPF 50 en bevat geen minerale oliën. 
De Vanish lijn is speciaal ontworpen om roodheid en couperose tegen te gaan.

De Coverderm Vanish Foundation is verkrijgbaar in negen verschillende teinten:

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 1

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 2

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 3

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 4

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 5

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 6

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 11

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 12

Coverderm Vanish Make-up SPF50 Nr. 13

 

Coverderm Vanish Foundation kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm Vanish Foundation? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.