Dr Eckstein Gezichtsverzorging

Adstringent Lotion
Doctor Eckstein
€13,95
All Day Moisturizing Balm SPF 15
€36,45
Augen Lid Lotion
Doctor Eckstein
€18,50
Augen Pflegebalsam
Doctor Eckstein
€18,00
Azulen Balsam
Doctor Eckstein
€20,40
Azulen Lotion
Doctor Eckstein
€16,25
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€23,75
Azulen Paste
Doctor Eckstein
€16,10
Azulen Paste - Getint
Doctor Eckstein
€18,40
Azulen Reinigingsolie
Doctor Eckstein
€20,30
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€25,40
Azulene Clear Balance Powder
€24,20
Biocor Supreme
Doctor Eckstein
€50,50
Blutenfeughtigkeit Balsam
€19,75
Calendula Creme
Doctor Eckstein
€21,85
Carotin Feuchtigkeits Balsam
€22,80
-5%
Christmas Duo -  Ultimate Supreme
€114,00
€107,95
-6%
Christmas Duo - Azulen
Doctor Eckstein
€45,80
€42,95
-6%
Christmas Duo - Carotin
€51,00
€47,95
-5%
Christmas Duo - Collagen
€71,90
€67,95
Collagen Balsam
Doctor Eckstein
€29,85
Collagen Complex
Doctor Eckstein
€67,60
Collagen Packung
Doctor Eckstein
€24,55
Pagina 1 van 4

De producten van Dr Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de huid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerde op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Producten

Dagcrème

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. Zij heeft speciaal behoefte aan bescherming en verzorging. Dagcrèmes geven de huid alles wat ze nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op de huidfuncties.

24hr crème

’s Nachts kan de huid zich herstellen van de invloeden van overdag. Voedzame, verzorgende crèmes ondersteunen haar daarbij. Ze hebben een positieve uitwerking op de huidfuncties en geven de huid alles wat ze nodig heeft. Voor een mooie, ontspannen huid ’s morgens, maar ook voor de hele dag.

Concentraten

De Concentraten zijn speciaal ontwikkeld voor de individuele huidcondities en huidtypen. Ze onderscheiden zich door hooggedoseerde werkstofcomplexen. Ideaal te gebruiken, voordat de verzorgende crème wordt gebruikt, maar ook geschikt als kuur.

Lotion

Tonifiëren met een lotion is een belangrijke stap in de cosmetische verzorging. Omdat er keuze is uit zeven verschillende lotions, is een persoonlijke keuze mogelijk. De producten zijn ook uitstekend geschikt om de huid tussendoor te verfrissen.

Reiniging

De eerste stap in de cosmetische verzorging is de reiniging. Er werden, speciaal voor de individuele huidtypen, zeven verschillende reinigingsproducten ontwikkeld.

Masker

Maskers intensiveren de dagelijkse verzorging en helpen mee om de werkstoffen te transporteren naar de diepere huidlagen. Ze geven de huid extra voeding om de huidconditie in korte tijd sterk te verbeteren.

Oogverzorging

Huidgebieden, die speciale eisen stellen, hebben iets extra’s in de verzorging nodig. Speciaal voor de gevoelige oogzone heeft Dr Eckstein een aantal bijzonder fijne producten ontwikkeld.