Dr Eckstein Nachtcrème

Bestseller
Collagen Supreme
Doctor Eckstein
€48,45
Azulen Supreme
Doctor Eckstein
€31,85
Azulen Milcheiweiss
Doctor Eckstein
€28,75
Vitamin Supreme
Doctor Eckstein
€31,25
Regeneration Supreme
Doctor Eckstein
€41,10
Sensitive Supreme
Doctor Eckstein
€43,90
Repair Supreme
Doctor Eckstein
€79,65
Calendula Creme
Doctor Eckstein
€25,95
Kräuter Supreme
Doctor Eckstein
€30,20
Biocor Supreme
Doctor Eckstein
€57,45
Ultimate Supreme Night Cream
€154,55

Doctor Eckstein Gezichtsverzorging

De producten van Dr. Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcrèmes van Dr. Eckstein geven de huid alles wat de huid nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op bijvoorbeeld een droge huid. Dr Eckstein Dagcreme is er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een lastigere rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

Naast een dagcreme is het gebruik van een Dr. Eckstein Nachtcreme aan te raden. Een nachtcreme is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid hersteld en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag.

In plaats van een dag- en nachtcreme zijn er ook een Dr. Eckstein 24hr creme, zoals de naam al aangeeft zijn dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden. Deze cremes zijn voller dan de gewone dagcremes en zijn daarmee geschikt voor de behoeftige huidtypen.

Ter aanvulling op de dag- en nachverzorging kan er gebruikt gemaakt worden van één van de Dr. Eckstein concentraten. De concentraten zijn producten die zich onderscheiden door hun hoge dosis aan werkstoffen om zo de huid een boost te geven. Een concentrate is tevens te gebruiken als kuur maar kan ook dagelijks als serum gebruikt worden voor de dag- en nachtverzorging.

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging.  Dr. Eckstein oogverzorging is verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend. De oogverzorging kan zowel in de ochtend als avond voor de dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Voor het behoud van een gezonde huid is het reinigen essentieel, hiervoor is er een Dr. Eckstein Lotion en een Dr. Eckstein Reiniging. Gebruik zowel s'ochtends als s'avonds een reinigingsproduct om de huid te reinigen van make-up en vuildeeltjes. Vervolgens kan er een lotion gebruikt worden, dit om de huid te hydrateren en tevens de laatste vuil deeltjes te verwijderen.

Tot slot kan er als wekelijkse oppepper voor de huid een Dr. Eckstein Masker gebruikt worden. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen je huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van de huidconditie.

 

Dr. Eckstein Nachtcreme

Jij slaapt, maar je huid gaat nu flink aan de slag; weliswaar twee keer zo hard als overdag! Tussen 0:00 uur en 04:00 uur 's nachts repareert de huid de celschade die door zuurstofradicalen overdag is veroorzaakt. Gifstoffen worden afgevoerd, vetten worden aangemaakt en de vochtbalans wordt hersteld. Daarnaast is de huid ’s nachts ook ontvankelijker voor werkstoffen, omdat de huid warmer is en dus beter in staat is stoffen op te nemen. Een juiste nachtcrème biedt intense voeding en de juiste werkstoffen, waarmee de huid zich kan repareren. De volgende dag straalt jouw huid weer optimaal.

Onderstaand vindt je het assortiment Dr. Eckstein Nachtcremes.

Dr. Eckstein Azulen Paste: De Azulen Paste is een kalmerende, evenwicht herstellende pasta voor plaatselijke behandeling van onzuiverheden en puistjes. Het gebruik ervan helpt de huid mee onzuiverheden en puistjes snel te laten verminderen. 

Dr. Eckstein Ultimate Supreme Night Cream: Een rijke anti-aging nachtcrème om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen en rimpelvorming tegen te gaan. Deze nachtcrème is geschikt voor ieder huidtype. De kostbare en effectieve werkstoffen zorgen voor een optimaal herstel van de huid gedurende de nacht. De nachtcrème smelt in de huid en zorgt voor een frisse en gerevitaliseerde huid in de ochtend. 

 

Dr. Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr. Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.