Dr Eckstein Lotion

Adstringent Lotion
Doctor Eckstein
€13,95
Augen Lid Lotion
Doctor Eckstein
€18,50
Azulen Lotion
Doctor Eckstein
€16,25
Hamamelis Lotion
Doctor Eckstein
€16,35
Lotion
Doctor Eckstein
€11,80
Lotion Supreme
Doctor Eckstein
€24,75
Sensitive Lotion
Doctor Eckstein
€24,55

Een lotion brengt de huid in balans en maakt deze gereed voor de opname van werkstoffen uit een dag- of nachtverzorging. De lotion verwijdert de laatste restjes vuil en make-up die zijn achtergebleven na de reinigng van de huid en brengt de pH-waarde van de huid weer op haar natuurlijke niveau. Lotions worden daarom opgebracht na de reiniging van de huid.

Dr Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.