Dr. Eckstein Lotion

Adstringent Lotion
Doctor Eckstein
€13,95
Azulen Lotion
Doctor Eckstein
€16,25
Hamamelis Lotion
Doctor Eckstein
€16,35
Lotion
Doctor Eckstein
€11,80
Lotion Supreme
Doctor Eckstein
€24,75
Sensitive Lotion
Doctor Eckstein
€24,55

Doctor Eckstein Gezichtsverzorging

De producten van Dr. Eckstein zijn afgestemd op de behoeftes van de gezichtshuid. Ze beschermen de huid gedurende de dag, verzorgen deze 's nachts en voorzien de huid in haar speciale behoeftes. Voor een langdurige schoonheid en gezondheid van de huid!

Overdag staat de huid bloot aan uiteenlopende invloeden. De huid heeft dan speciale behoefte aan bescherming en verzorging. De dagcrèmes van Dr. Eckstein geven de huid alles wat de huid nodig heeft en hebben een positieve uitwerking op bijvoorbeeld een droge huid. Dr Eckstein Dagcreme is er voor alle huidtypen zoals een vettige huid, een normale huid, een gecombineerde huid en zelfs een lastigere rode en gevoelige huid. Alle dagcrèmes, hebben een heerlijke subtiele geur welke niet overheerst en niet voor irritaties kunnen zorgen.

Naast een dagcreme is het gebruik van een Dr. Eckstein Nachtcreme aan te raden. Een nachtcreme is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid hersteld en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag.

In plaats van een dag- en nachtcreme zijn er ook een Dr. Eckstein 24hr creme, zoals de naam al aangeeft zijn dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden. Deze cremes zijn voller dan de gewone dagcremes en zijn daarmee geschikt voor de behoeftige huidtypen.

Ter aanvulling op de dag- en nachverzorging kan er gebruikt gemaakt worden van één van de Dr. Eckstein concentraten. De concentraten zijn producten die zich onderscheiden door hun hoge dosis aan werkstoffen om zo de huid een boost te geven. Een concentrate is tevens te gebruiken als kuur maar kan ook dagelijks als serum gebruikt worden voor de dag- en nachtverzorging.

Delen van je gezichtshuid zoals het gebied rondom je ogen eisen een speciale verzorging.  Dr. Eckstein oogverzorging is verzorgend en beschermend. Ook hebben de oogverzorgingsproducten een kalmerende werking en zijn ze vochtinbrengend. De oogverzorging kan zowel in de ochtend als avond voor de dag- of nachtverzorging aangebracht worden.

Voor het behoud van een gezonde huid is het reinigen essentieel, hiervoor is er een Dr. Eckstein Lotion en een Dr. Eckstein Reiniging. Gebruik zowel s'ochtends als s'avonds een reinigingsproduct om de huid te reinigen van make-up en vuildeeltjes. Vervolgens kan er een lotion gebruikt worden, dit om de huid te hydrateren en tevens de laatste vuil deeltjes te verwijderen.

Tot slot kan er als wekelijkse oppepper voor de huid een Dr. Eckstein Masker gebruikt worden. Een masker heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en de eigenschappen om deze werkstoffen tot diep in de huid door te laten dringen. Maskers helpen je huid snel te herstellen en geven een 'boost' aan de verbetering van de huidconditie.

 

Dr. Eckstein Lotion

Een lotion brengt de huid in balans en maakt deze gereed voor de opname van werkstoffen uit een dag- of nachtverzorging. De lotion verwijdert de laatste restjes vuil en make-up die zijn achtergebleven na de reinigng van de huid en brengt de pH-waarde van de huid weer op haar natuurlijke niveau. Lotions worden daarom opgebracht na de reiniging van de huid.

Onderstaand vindt je een selectie van de Dr. Eckstein Lotions.

Dr. Eckstein Azulen Lotion: Milde, evenwichtsherstellende lotion voor een tere en droge huid.
Deze lotion reguleert het vochtgehalte van uw huid en kalmeert deze. Na gebruik van deze lotion is uw huid gereed om een dag- of nachtverzorging op te nemen.

Dr. Eckstein Lotion: De Dr. R.A. Ecsktein Lotion is een simulerende en verfrissende lotion voor de normale en jonge huid. De lotion activeert de huid en verwijdert voorzichtig de laatste restjes vuil.

Dr. Eckstein Hamamelis Lotion: Een verfrissende lotion voor de onzuivere en vette huid. Deze lotion zuivert de huid en brengt haar in balans waardoor de werkstoffen in de opvolgende verzorging beter opgenomen worden. Ideaal voor de huid met grove poriën.

Dr. Eckstein Specialist

Gezichtsverzorging van Doctor Eckstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Doctor Eckstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft uw vragen over de producten of wilt u graag een telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Dr. Eckstein Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Eckstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Eckstein specialist online.