Internationale vrouwendag

Vrouwendag

Vrouwen zijn alleskunners, bikkels. Ze kunnen alle ballen tegelijk in de lucht houden. Vaak vergeten ze daarbij zichzelf. Daarom is het fijn om dag te hebben als Internationale Vrouwendag. Een dag in het teken van de vrouw. Een dag om jezelf op nummer 1 te zetten, de aandacht op jezelf te richten en een echte verwendag in te plannen.

Veel van de merken in onze shop zijn opgericht of worden geleid door vrouwen. Vrouwen met een missie. Wij zetten ze graag in het zonnetje.

Charlotte de Schepper

Body&Bess
Bekijk

Caroline Rigo

Cent Pur Cent
Bekijk

Linda Bot

Loveli
Bekijk

 

Tips voor wat fijne me-time:

Relax

 

Regel oppas voor de kinderen
Zorg dat je echt even aandacht aan jezelf kan besteden. Regel oppas voor de kinderen, stuur je partner de deur uit, of combineer die twee ;).

Laat je niet afleiden
Laat je niet afleiden door allerlei klusjes in huis die nog gedaan moeten worden. De was kan echt wel even blijven liggen en die stofzuiger komt ook wel weer een keer aan de beurt. Vandaag is het tijd voor JOU!

Maak van je badkamer een echte spa
Laat het bad vol lopen, en als je die niet hebt, zet dan de douche alvast aan terwijl je je uitkleed. Gebruik een heerlijke doucheolie  en neem de geur diep in je op.

Ontspan!
Vrouwen kunnen zich maar moeilijk ontspannen. Het hoofd draait overuren en gedachtes vliegen voorbij. Probeer te genieten van de tijd die je alleen bent. Focus je op je ademhaling of doe een meditatiesessie.

Verwen jezelf met jouw favoriete beautyproducten
Het is fijn om jezelf af en toe te verwennen met die heerlijke crème of die mooie nagellak. Dit geeft je zelfvertrouwen meteen een enorme boost.

 

AandachtZelfverzekerdRust
Geef jezelf aandacht
Bekijk hier
Voel je zelfverzekerd
Bekijk hier
Kom volledig tot rust
Bekijk hier