Body&Bess

Optimale huidverzorging op basis van frambozenpitolie. De producten van Body & Bess zijn geschikt voor de extreem gevoelige huid en frambozenpitolie vormt de basis van deze huidverzorging.

-30%
Tonic - 30 ml
Body and Bess
€2,48
€1,74
-30%
Body Scrub - 25 ml
Body and Bess
€6,95
€4,87
-30%
Gift Box - Scrub O'Clock
€48,00
€33,60
-30%
Cleansing Milk - 25 ml
€4,95
€3,47
-30%
24H Skin Control Cream - 25 ml
€20,95
€14,67
-30%
Body Scrub
Body and Bess
€39,95
€27,97

Optimale huidverzorging op basis van frambozenpitolie. De producten van Body & Bess zijn geschikt voor de extreem gevoelige huid en frambozenpitolie vormt de basis van deze huidverzorging.

 

Geschiedenis

In 2010 verneemt Belgisch ondernemer Sam De Schepper eerder toevallig dat er in frambozenpitolie een groot aantal componenten zitten van hoogwaardige kwaliteit. Hij besluit te testen of die hoogwaardige componenten uit de frambozenpit gescheiden kunnen worden, om vervolgens een proces uit te werken waarbij de stabiliteit van die olie gegarandeerd kan worden. Na 2 jaar onderzoek en ontwikkeling slaagt hij erin om een zuivere, stabiele olie te verkrijgen, die rijk is aan vitamine A en E en omega-3 en -6. Daar was voordien nog niemand in geslaagd.

Uit meer dan 300 ideeën over eventuele toepassingsgebieden werd besloten om de uiterst effectieve olie aan hoge concentratie te verwerken in verzorgingsproducten. Dit omdat de olie een bewezen positieve werking heeft op de huid, en in het bijzonder op een droge en geprikkelde huid.

Omdat Body&Bess de unieke en kwalitatieve eigenschappen van haar producten koestert, wil ze zich met haar producten dan ook specifiek richten tot een doelpubliek dat hoge eisen stelt aan de verzorging van hun huid. 

 

Frambozenpitolie

Body&Bess blijft voortdurend investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten. Op 30 juni 2015, slechts twee jaar na de opstart van het bedrijf, valt Body&Bess al in de prijzen! De Intensive Body Oil met méér dan 60% frambozenpitolie, wordt gekroond tot Beste Product van het Jaar 2015-2016 in de categorie lichaamsverzorging. Deze titel werd verlengd voor het jaar 2016-2017 want in juni 2016 mochten ze opnieuw met de award naar huis gaan.

 

Ingrediënten

Natuurlijke huidverzorgingsproducten met frambozenpitolie. Body&Bess ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die een positieve werking bieden bij huidproblemen. De producten zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze bijzondere vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid, omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega-3 en -6. Een unieke samenstelling, met een heilzame werking op de huid.

 

Body&Bess producten

Body&Bess brengt hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingsproducten met een uitgesproken effectieve werking op de markt. De schoonheidsproducten zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardige extracten uit rest- of nevenstromen van plantaardige oorsprong. De producten werken verzachtend, beschermend, voedend, antirimpel, anti-aging, verzorgend, hydraterend en verstevigend.

De natuurlijke schoonheidsproducten van Body&Bess zijn:

  • Rijk aan antioxidanten, vitamine A en E, omega-3 en -6
  • Helemaal nieuw, ontwikkeld en geproduceerd in Vlaanderen
  • Gebaseerd op natuurlijke, plantaardige olie uit frambozenpitten
  • Veelzijdig én effectief: antirimpel, anti-aging, hydraterend, voedend en verzachtend voor de normale, droge en gevoelige huid
  • Tot 30 keer geconcentreerder dan andere alternatieve verzorgingsproducten