Malu Wilz Ampullen

-30%
Ampul - Coffee to Go Energizer
€3,85
€2,70
Power Lift Ampullen
€29,95
Stress Balance Ampullen
€29,95

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz huidverzorgingsroutine

Malu Wilz biedt huidverzorging passend bij verschillende huidtypes en huidcondities. Een goede dagverzorging bestaat uit Malu Wilz Cleansing dit is de eerste stap in de dagelijkse verzorging. Het reinigt de huid van onzuiverheden en zorgt ervoor dat de aanvullende dag- en nachtverzorging beter door de huid wordt opgenomen. Na de cleansing is het aan te raden een Malu Wilz Lotion te gebruiken, een lotion verwijderd de laatste onzuiverheden en geeft een gehydrateerd gevoel aan de huid.

Na de reiniging brengt je een Malu Wilz Serum en een Malu Wilz Oogverzorging en lipverzorging aan en daarbij aansluitend de gewenste Malu Wilz Dagcreme of nachtverzorging.

Een serum is een fluïde met een hoog percentage werkstoffen. Deze werkstoffen stimuleren de huid tot huidverbetering in de vorm van kalmeren, elasticiteit verbeteren, pigmentatie verminderen en anti-aging.
Vervolgens wordt er verzorging rondom de ogen en de lipcontour aangebracht, omdat deze huid 8 keer dunner is dan de rest van het gezicht. Deze gebieden vragen om specifieke verzorging in de vorm van een oogcrème of -complex. Na deze stappen kan een dagcrème worden aangebracht, passend bij jouw huidtype. Deze voorziet de huid van een vochtlaag die de huid beschermt tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Bevat de dagcrème geen SPF (zonnefactor)? Draag dan bij zonnig weer overdag een zonnecrème in plaats van de dagcrème om de huid te beschermen tegen zonschade. 

Malu Wilz 24hr verzorging die zowel voor de dag als voor de nacht gebruikt kunnen worden. Het zijn wat vollere cremes dan de dagcremes waardoor ze voor de gehele dag en nacht voldoende voeding en verzorging geven.

Voor de intensieve wekelijkse reiniging en verzorging heeft Malu Wilz verschillende Malu Wilz Peeling producten, Malu Wilz Ampullen en Malu Wilz Masker. Een peeling verwijderd op milde wijze de dode huidcellen, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. Een peeling, kan net als een masker, wekelijks gebruikt worden.
Ampullen geven de huid een boost en zijn er in verschillende varianten. Malu Wilz heeft verschillende samenstellingen aan ampullen zodat er voor ieder zijn huidbehoefte een geschikte routine is. Ampullen kunnen in kuurverband gebruikt worden maar ook als wekelijkse oppepper.
Een masker kan net als de peeling wekelijks gebruikt worden, er zijn verschillende maskers, zoals voedende, reinigende en verkoelende maskers.

 

Malu Wilz Ampullen

Veel meer dan alleen een "snel schoonheidsmaker". De zeer effectieve ampullen van Malu Wilz zijn geconcentreerde verzorgingsproducten, genesteld in een beschermend glazen omhulsel. De ampullen richten zich doelgericht op de individuele behoeften van de huid. Met de waardevolle concentraten biedt Malu Wilz u het ideale complex van actieve bestanddelen voor elke huidverzorgingsbehoefte en schoonheidswens. Voedende behandelingen voor regeneratie, intensieve effectampullen en speciale probleemoplossingen voor een gevoelige of onzuivere huid. Trakteer uzelf op deze kostbare zorgelixers die hun effect direct na toepassing in zuivere frisheid en vitaliteit ontvouwen.

Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende Malu Wilz Ampullen.

Malu Wilz Good Night Ampullen: De Good Night-ampul die ideaal is voor een huid die regeneratie vereist, levert 's nachts uitstekende zorgresultaten op.

Malu Wilz Deep Hydro BI-Phase: De Good Night-ampul die ideaal is voor een huid die regeneratie vereist, levert 's nachts uitstekende zorgresultaten op.

Malu Wilz Power Lift BI-Phase: De Malu WIlz Power Lift BI-Phase zijn zeer krachtige ampullen die huidveroudering tegen gaan door middel van de mooiste werkstoffen en natuurlijke oliën. 

Malu Wilz Caviar Gold Ampullen: Deze Caviar Gold Ampullen van Malu Wilz hydrateren de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. De elasticiteit van de huid wordt verbeterd voor een gladde, stevige uitstraling.