Malu Wilz Serum

Sun Drops SPF 50
€39,00
Age Delay Concentrate
€36,00
One Drop Balancing Serum
€39,50
Vitamin C Collagen Booster
€38,00
Vitamin C Energy Complex
€24,00
De-Stress Serum
€38,00
SOS Anti Spot Gel
€18,00
-30%
Moisturizing Stone Water
€47,50
€33,25
-30%
Calming Stone Water
€47,50
€33,25
-30%
Detoxifying Stone Water
€47,50
€33,25
-30%
Equalizing Stone Water
€47,50
€33,25

 

Malu Wilz Beauté is een Duits merk voor huidverzorging en make-up producten. Het biedt professionele producten van hoge kwaliteit om de huid van binnenuit te ondersteunen en te regenereren. Malu Wilz heeft een exclusieve, langdurige decoratieve lijn om jouw schoonheid aan de buitenkant te onderstrepen. Malu Wilz Beauté is het merk bij uitstek voor schoonheidsspecialisten en make-up artiesten over de hele wereld.

 

Malu Wilz huidverzorgingsroutine

Malu Wilz biedt huidverzorging passend bij verschillende huidtypes en huidcondities. Een goede dagverzorging bestaat uit Malu Wilz Cleansing dit is de eerste stap in de dagelijkse verzorging. Het reinigt de huid van onzuiverheden en zorgt ervoor dat de aanvullende dag- en nachtverzorging beter door de huid wordt opgenomen. Na de cleansing is het aan te raden een Malu Wilz Lotion te gebruiken, een lotion verwijderd de laatste onzuiverheden en geeft een gehydrateerd gevoel aan de huid.

Na de reiniging brengt je een Malu Wilz Serum en een Malu Wilz Oogverzorging en lipverzorging aan en daarbij aansluitend de gewenste Malu Wilz Dagcreme of nachtverzorging.

Een serum is een fluïde met een hoog percentage werkstoffen. Deze werkstoffen stimuleren de huid tot huidverbetering in de vorm van kalmeren, elasticiteit verbeteren, pigmentatie verminderen en anti-aging.
Vervolgens wordt er verzorging rondom de ogen en de lipcontour aangebracht, omdat deze huid 8 keer dunner is dan de rest van het gezicht. Deze gebieden vragen om specifieke verzorging in de vorm van een oogcrème of -complex. Na deze stappen kan een dagcrème worden aangebracht, passend bij jouw huidtype. Deze voorziet de huid van een vochtlaag die de huid beschermt tegen uitdroging en invloeden van buitenaf. Bevat de dagcrème geen SPF (zonnefactor)? Draag dan bij zonnig weer overdag een zonnecrème in plaats van de dagcrème om de huid te beschermen tegen zonschade. 

Malu Wilz 24hr verzorging die zowel voor de dag als voor de nacht gebruikt kunnen worden. Het zijn wat vollere cremes dan de dagcremes waardoor ze voor de gehele dag en nacht voldoende voeding en verzorging geven.

Voor de intensieve wekelijkse reiniging en verzorging heeft Malu Wilz verschillende Malu Wilz Peeling producten, Malu Wilz Ampullen en Malu Wilz Masker. Een peeling verwijderd op milde wijze de dode huidcellen, waardoor de huid zacht en soepel aanvoelt. Een peeling, kan net als een masker, wekelijks gebruikt worden.
Ampullen geven de huid een boost en zijn er in verschillende varianten. Malu Wilz heeft verschillende samenstellingen aan ampullen zodat er voor ieder zijn huidbehoefte een geschikte routine is. Ampullen kunnen in kuurverband gebruikt worden maar ook als wekelijkse oppepper.
Een masker kan net als de peeling wekelijks gebruikt worden, er zijn verschillende maskers, zoals voedende, reinigende en verkoelende maskers.

 

Malu Wilz 24hr Serum

Welk Malu Wilz Serum past bij jou? Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende Malu Wilz serum, booster en concentraten.

Malu Wilz Caviar Gold Luxury Concentrate: Een exclusief Concentraat met zuivere gouddeeltjes. De innovatieve inhoudsstoffen zorgen voor een gezonde celstofwisseling en door de lichtval op je huid gaat deze stralen. Dit Concentraat hydrateert de huid, minimaliseert lijntjes en zorgt voor een gezonde celstofwisseling.

Malu Wilz Age Delay Concentrate: Een serum voor alle huidtypes, welke de huid glad maakt en lijntjes vervaagd. Het Concentraat bevat Cassave extract wat direct een gladmakend effect heeft op de huid en zo rimpels tegen gaat.

Malu Wilz Balance Pro One Drop Balancing Serum: Een talgregulerend en vochtinbrengend Anti-aging Serum. Het complementeert en optimaliseert de matterende werking van Balance Pro 24-H anti-aging verzorging. Het versterkt en verbetert de huidbarrière, de vochtbalans en het waterverbindend vermogen van de huid dankzij het havereiwit.Vitamine C reduceert de acne bacteriën en pukkeltjes en stimuleert gelijktijdig de aanmaak van collageen. 

Malu Wilz Vitamin C Collagen Booster: Verstevigend actief serum voor stevige contouren. Vitamine C stimuleert de collageensynthese, herstelt fotodamage en verheldert pigmentatie. State-of-the-art collageenboosterpeptiden verminderen rimpeldiepte en versterken de collageenstructuur.